• B-corp
    • Slow cosmétique

    Natuurlijke schoonheid

    Zonnedruppels

    Deze 100% plantaardige druppels kleuren, verlichten en laten de teint stralen zonder zon of zelfbruinende bestanddelen. De geconcentreerde antioxidanten bestrijden oxidatieve stress en behouden het jeugdige uiterlijk van de huid.

    Meer lezen

    € 16,25Inclusief belasting

    Op voorraad

    Granaatappel, Rozenbottel, Duindoorn, Framboos. Deze zonovergoten druppels combineren vier kostbare plantenoliën om de huid op natuurlijke wijze te kleuren, de teint te verhelderen en het hele jaar door een zonovergoten gloed te onthullen. Hun uitzonderlijke samenstelling, rijk aan antioxidanten waaronder carotenoïden, behoudt het jeugdige uiterlijk van de huid terwijl het haar voorbereidt op de zon en je bruine kleur verlengt. Toegevoegd aan je gebruikelijke dagverzorging zorgen ze voor een onmiddellijke gezonde gloed terwijl oxidatieve stress wordt bestreden.

    INCI: Hippophae rhamnoides vruchtenextract*, Rosa canina zaadextract*, Rubus idaeus zaadextract*, Punica granatum zaadextract*, Rosmarinus officinalis bladextract*, Tocopherol*, Helianthus annuus zaadolie*.

    *Bestanddeel van biologische landbouw.

    Verpakking: 15 ml amberkleurig glazen flesje.

    Bewaren: koel en donker bewaren.

    Biologische Duindoorn plantaardige olie (CO2-extract): deze olie is zeer rijk aan carotenoïden en tocoferolen, kleurt de huid op natuurlijke wijze en heeft een antioxiderende werking op de opperhuid. Ze gaat oxidatieve stress tegen en helpt in het bijzonder tegen UV-gerelateerde fotoveroudering.

    Organische Rozenbottelolie (CO2-extract): een ware cocktail van antioxidanten, deze gekleurde olie is uitzonderlijk rijk aan pro-vitamine A, carotenoïden en vitamine E, met een intens regenererende, helende en verhelderende werking.

    Biologische frambozenplantolie (CO2-extract): een concentraat van antioxidanten (vitamine E, carotenoïden) en essentiële vetzuren (waaronder omega's 3 en 6), dat vroegtijdige huidveroudering en het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels helpt te voorkomen, terwijl het ook een "feel good"-effect geeft. Het omega 3-gehalte maakt het een interessant actief ingrediënt om de gevoelige huid te kalmeren.

    Biologische granaatappel plantaardige olie (CO2-extract): zeer geconcentreerd in antioxiderende en verzachtende actieve ingrediënten, wordt biologisch granaatappel CO2-extract gebruikt om de huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van vervuiling, stress en UV-stralen.

    Voeg 's ochtends en/of 's avonds 3 tot 4 druppels toe aan je gebruikelijke huidverzorgingsproduct, olie of crème, voor de antioxiderende en jeugdige werking. Je kunt ook onverdund een druppel op elke wang aanbrengen voor een blosachtig zongekust effect.

    Let op: dit product is geen vervanging voor zonnebescherming.

    • Deze zonnedruppels zijn geschikt voor alle huidtypes
    • Niet gebruiken voor de leeftijd van 12 jaar
    • Buiten bereik van kinderen bewaren
    • Alleen voor uitwendig gebruik
    • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. 
    • Niet gebruiken bij allergie voor één van de ingrediënten.

    Gezicht
    gebrek aan glans
    Slow cosmétique
    Ja

    ean13
    5425038840629

    Referentie
    PCGOBOMI15