• B-corp
  • Slow cosmétique

  Natuurlijke cosmetica

  Zuivere aloë vera gel

  24 Reviews

  De zuivere aloë vera gel is de essentiële natuurlijke verzorging voor gelaat, haar en lichaam. Onze Bioflore aloë vera gel is rijk aan aloéverose met 94,9 % vers sap. De gel is zacht, bevat geen xantaangom (dat een chemische transformatie vereist) maar een 100 % natuurlijke gom. De keuze voor deze plantaardige gom doet de landbouwgemeenschap van Peru, het land van herkomst, leven.

  Meer lezen

  € 10,95

  En Stock

  Zuivere gel van Aloe vera barbadensis miller canariensis *
  *Gecontroleerde biologische landbouw: BE-BIO-01

  Bioflore biedt u haar eigen en innovatieve formule van de aloë vera gel aan.

  Wij bevestigen dat de aloë vera niet werd herleid tot poeder en gerehydrateerd zoals men vaak in de cosmetische formulering vindt (aloë's in poeder of « dode aloë's »). Deze aloë vera beschikt dus over al haar therapeutische krachten.

  Onze gel, verkregen uit vers sap, is rijk aan aloverose en andere actieve bestanddelen van de plant. Aloverose heeft de eigenschap de productie van witte bloedlichaampjes te verhogen, verlaagt de inflammatoire toestand van de huid en bevordert de heling. 

  De aloë vea gel heeft de extra eigenschap de penetratie van vetzuren in de huidlagen te verhogen.

  Haar textuur, haar zalverigheid en haar stabiliteit maken van haar eveneens een actief ingrediënt voor zelfgemaakte cosmetische bereidingen.

  INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Caesalpinia Spinosa Gum, Aqua, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate

  • deel vers sap: 94,9 % - * verkregen van de biologische landbouw-
  • Caesalpina spinosa gum: of taragom, een 100% natuurlijke gom dat toestaat gels en emulsies te verdikken en te stabiliseren. Het handelt als textureermiddel door hen een structurerend effect en een zeer zacht gevoel te bezorgen. Het gaat hier om een verdikkingsmiddel, rechtstreeks van uit de plantenwereld afkomstig (terwijl xanthaangom een chemische transformatie nodig heeft om geproduceerd te worden). De keuze voor deze plantaardige gom doet de landbouwgemeenschap van Peru, het land van herkomst, leven-
  • de conserveermiddelen zijn strikt van plantaardige oorsprong: sodium levulinate is verkregen uit maïs, sodium anisate is verkregen uit basilicum-
  • (sodium hydroxyde, aanwezig in de vorige formule, werd verwijderd: hoewel het zeer aanwezig is in onze voeding, weet dat dit conserveermiddel verkregen is door de chloorchemie en dus aanzienlijk onbetrouwbaar!)
  • Glyceryl Caprylate is afgeleid van kokosolie: deze plantaardige samenstelling voedt de huid, hydrateert e

  Huidtype
  gemengde huid
  gevoelige huid
  normale huid
  rijpe huid
  vette huid
  Gezicht
  mee-eters en grote poriën
  oneffenheden
  rimpels en kraaienpootjes
  stevigheidsverlies
  uitdroging
  Haar
  krullen voeden
  Lichaam
  irritaties
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  BIOGEL100