• B-corp
  • Slow cosmétique

  Plantaardige oliën

  Jojoba bio vierge plantaardige olie

  7 Reviews

  De bio vierge jojobaolie is onmisbaar voor zelfgemaakte cosmetica! Deze plantaardige olie, geschikt voor elk huidtype, hydrateert en versoepelt de huid. Eveneens goed voor vettige huid met oneffenheden. In het bijzonder aangeraden bij vet haar, werkt jojobaolie versterkend voor het haar en de hoofdhuid.

  Meer lezen

  € 9,05

  En Stock

  Simmondsia chinensis

  Oorsprong: Israël / Argentinië / Panama / Uruguay

  Gebruikt deel: Zaden

  Ze hydrateert en versoepelt de huid, versterkt het haar en de hoofdhuid (in het bijzonder aangeraden voor vet haar). Men voegt het aan alle antirimpel verzorgingsproducten toe (ze stimuleert het elastine metabolisme). Door haar eigenschap als regelaar van de talgproductie, is ze zowel geschikt voor de droge als de vette huid. Ze kan heel lang bewaard worden daar ze ongevoelig is voor ranzigheid. Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be.

  Uitwendig gebruik.

  Jojobaolie voelt niet vet aan en is een perfecte basis voor make-up, zowel voor droge als voor vette huid. Gebruik de olie alleen (voor de mature huid) of in combinatie met plantaardige oliën die aanvullend werken zoals muskusroos, argan, hennep of duindoorn.

  In combinatie met avocado-, ricinus- of kokosolie, wordt ze gewoonlijk gebruikt als haarmasker, omdat ze talgreducerend werkt.

  Interessante hulpstof voor oleoparfums, daar ze ongevoelig is voor ranzigheid.

  Huidtype
  gemengde huid
  normale huid
  vette huid
  Gezicht
  droogheid
  mee-eters en grote poriën
  oneffenheden
  rimpels en kraaienpootjes
  uitdroging
  Slow cosmétique
  Ja

  ean13
  5425038830170

  Referentie
  HVSICHB100