En Stock

Jojoba bio vierge plantaardige olie

€ 9,80
Tax included
De bio vierge jojobaolie is onmisbaar voor zelfgemaakte cosmetica! Deze plantaardige olie, geschikt voor elk huidtype, hydrateert en versoepelt de huid. Eveneens goed voor vettige huid met oneffenheden. In het bijzonder aangeraden bij vet haar, werkt jojobaolie versterkend voor het haar en de hoofdhuid. More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

Simmondsia chinensis 

Ze hydrateert en versoepelt de huid, versterkt het haar en de hoofdhuid (in het bijzonder aangeraden voor vet haar). Men voegt het aan alle antirimpel verzorgingsproducten toe (ze stimuleert het elastine metabolisme). Door haar eigenschap als regelaar van de talgproductie, is ze zowel geschikt voor de droge als de vette huid. Ze kan heel lang bewaard worden daar ze ongevoelig is voor ranzigheid. Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be.

Gebruik

Jojobaolie voelt niet vet aan en is een perfecte basis voor make-up, zowel voor droge als voor vette huid. Gebruik de olie alleen (voor de mature huid) of in combinatie met plantaardige oliën die aanvullend werken zoals muskusroos, argan, hennep of duindoorn.
In combinatie met avocado-, ricinus- of kokosolie, wordt ze gewoonlijk gebruikt als haarmasker, omdat ze talgreducerend werkt.
Interessante hulpstof voor oleoparfums, daar ze ongevoelig is voor ranzigheid.

5786 Items
Bioflore
HVSICHB100
2009-05-18
Type de cheveux
cheveux colorés
cheveux fatigués
cheveux fins
cheveux gras
cheveux mixtes (racines grasses
cheveux normaux
Visage
déshydratation
imperfections
points noirs
points noirs et pores dilatés
rides et ridules
sécheresse
Type de peau
peau déshydratée
peau grasse
peau mixte
peau normale

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Jojoba bio vierge plantaardige olie

De bio vierge jojobaolie is onmisbaar voor zelfgemaakte cosmetica! Deze plantaardige olie, geschikt voor elk huidtype, hydrateert en versoepelt de huid. Eveneens goed voor vettige huid met oneffenheden. In het bijzonder aangeraden bij vet haar, werkt jojobaolie versterkend voor het haar en de hoofdhuid.

Write your review