Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Hennep bio vierge plantaardige olie

Certisys

Hennepolie is rijk aan omega 3 en 6, ze is regenererend, beschermend en verstevigend voor de ruwe, geïrriteerde tot vette huid.

Gebruikt als haarmasker voedt ze de haren tot in de wortel, ook gebroken en kroezig haar!

Meer details ...

7,50 €

Beschikbaarheid En Stock

Cannabis sativa

Product afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd BE-BIO-01

Het hennepzaad geeft een olie met een smaragdgroene kleur, 76 % rijk aan meervoudige onverzadigde vetzuren. Vanaf de eerste opening, is het raadzaam het fris te bewaren, zie in de koelkast, om haar te vrijwaren van oxidatie.

Deze olie nooit opwarmen (behalve met een voorafgaande inbreng van vitamine E).

Haar hoog gehalte aan essentiële vetzuren, omega 6 en omega 3 maken van haar een diep regenererende, verstevigende en verzachtende olie. Anti-aging en revitaliserend, ze strijdt tegen de agressie van vrije radicalen. Ze is geschikt voor droge, gerimpelde en gedehydrateerde huiden. Toch dringt ze snel in (verwant met een "droge olie"). Ze verzacht de geïrriteerde huid.

Als haarmasker voedt ze en strijkt ze de haren glad. Ze is specifiek geschikt voor droog, broos en kroezig haar- ze strijkt doeltreffend de moeilijk te kammen haren glad.

Indien u het toevoegt aan een zelfgemaakte crème, wat vermoedelijk verwarmd wordt, aarzel niet er een voldoende dosis vitamine E aan toe te voegen.
































  • Bio certifié
    • Oui

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :