En Stock

Glazen flesje inclusief dop met druppelteller, voor etherische oliën

Bewaar 10%
€ 0,76
Inclusief belasting
Deze bruine glazen flesjes beschermen de etherische oliën en zorgen voor een optimale bewaring van al uw aromatherapie synergieën. Voorzien van een dop met druppelteller, zorgen deze flesjes voor een exacte meting van de druppels etherische olie bestemd voor uw huisbereidingen. In 5 formaten voor verschillend gebruik: 5, 10, 15, 30, 50 en 100 ml.  ALLEEN VOOR ETHERISCHE OLIËN Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Bruin glazen flesje ontworpen voor alle mogelijke mengelingen van etherische oliën, eventueel op basis van plantaardige olie.

In de dop zit een druppelteller ingebouwd, doeltreffend voor de meeste vluchtige vloeistoffen. Om ongeveer de capaciteit te tellen: 20 druppels = 1 ml. Opgelet: Deze schatting is alleen geldig voor onze eigen druppeltellers, er bestaan diverse modellen op de markt en het formaat van de druppels van deze druppeltellers kan variëren. 

Indien u vettige plantaardige oliën of viskeuze etherische oliën gebruikt, volstaat het de druppelteller te verwijderen (afnemen van de hals van de fles): alleen de dop wordt op het flesje geschroefd.

Ontdek hieronder de 5 formaten van deze serie die wij u voorstellen.

7113 Items
Bioflore
FLACON10ML
2009-09-19

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Glazen flesje inclusief dop met druppelteller, voor etherische oliën

Deze bruine glazen flesjes beschermen de etherische oliën en zorgen voor een optimale bewaring van al uw aromatherapie synergieën. Voorzien van een dop met druppelteller, zorgen deze flesjes voor een exacte meting van de druppels etherische olie bestemd voor uw huisbereidingen. In 5 formaten voor verschillend gebruik: 5, 10, 15, 30, 50 en 100 ml. ALLEEN VOOR ETHERISCHE OLIËN

Write your review