Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Glazen flesje inclusief dop met druppelteller, voor etherische oliën

Deze bruine glazen flesjes beschermen de etherische oliën en zorgen voor een optimale bewaring van al uw aromatherapie synergieën. Voorzien van een dop met druppelteller, zorgen deze flesjes voor een exacte meting van de druppels etherische olie bestemd voor uw huisbereidingen. In 5 formaten voor verschillend gebruik: 5, 10, 15, 30, 50 en 100 ml. ALLEEN VOOR ETHERISCHE OLIËN

Meer details ...

0,70 €

Beschikbaarheid En Stock

Bruin glazen flesje ontworpen voor alle mogelijke mengelingen van etherische oliën, eventueel op basis van plantaardige olie.

In de dop zit een druppelteller ingebouwd, doeltreffend voor de meeste vluchtige vloeistoffen. Om ongeveer de capaciteit te tellen: 20 druppels = 1 ml. Opgelet: Deze schatting is alleen geldig voor onze eigen druppeltellers, er bestaan diverse modellen op de markt en het formaat van de druppels van deze druppeltellers kan variëren. 

Indien u vettige plantaardige oliën of viskeuze etherische oliën gebruikt, volstaat het de druppelteller te verwijderen (afnemen van de hals van de fles): alleen de dop wordt op het flesje geschroefd.

Ontdek hieronder de 5 formaten van deze serie die wij u voorstellen.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :