• B-corp

  Verpakking en hulpmiddelen

  Roller flesje voor etherische olie in wit glas

  Deze applicator in glas met kunststof bal is ideaal om overal uw synergieën van etherische oliën mee te nemen. Gemakkelijk in gebruik, en perfect om verdunningen van essentiële oliën in een plantaardige olie mee te maken. Voor uw welzijn, gezondheid of schoonheid. Een kleine roller tegen winterkwaaltjes, anti-acné of anti-couperose, een zelfgemaakte mini-deo, olieparfum, ...

  Meer lezen

  € 1,24

  En Stock

  Dit roller flesje is perfect om verdunningen te maken van etherische oliën in een plantaardige olie: 

  • wanneer men een zeer doelgericht deel van de huid wil behandelen (bijvoorbeeld 10 % tea tree in jojoba olie in geval van acne).
  • wanneer men een olieparfum wenst te bereiden om zo goed mogelijk de psycho-emotionele krachten van etherische oliën te ontginnen. Planten met een sterke persoonlijkheid zoals de roos, jasmijn, vetiver, narduskruid, rooms kamille en helichrysum zijn doeltreffender daar ze discreet blijven, wanneer ze gebruikt worden in een subtiele intentie. In vergelijking met het totaal, bedraagt hun deel in het algemeen tussen 3 en 5 %. Het olieparfum wordt toegepast op de binnenkanten van de polsen, op de hals, op de plexus solaris.... altijd met kleine toetsen. 

  Kies de oliebasis die de volgende kan zijn:

  • bio hazelnootolie voor zijn zuiverheid
  • bio zoete amandel indien u een gevoelige huid heeft
  • bio abrikoosolie voor zijn smeuïgheid
  • bio jojoba olie, geschikt om lang te bewaren…

  U kan uw olieparfum beschermen van ranzigheid door er vitamine E (tocoferol) aan toe te voegen: 1 druppel voor 10 ml, 2 druppels voor 30 ml.

  De roll-on is beschikbaar in formaten van 10 ml en 30 ml.

  Referentie
  ROLL10