En Stock

Salie bio hydrolaat

€ 4,95
Inclusief belasting
Het hydrolaat van bio Salie reguleert de transpiratie, brengt glans in donker of rood haar, werkt op de ontstekingen van het tandvlees. Eentje om niet zomaar te laten liggen! Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Salvia officinalis
hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

Gemiddeld pH: 4
Krachtige grasgeur
Stabiel gedurende gemiddeld 2 jaar

Salie is van oudsher gekend om haar geneeskrachtige, zuiverende werking en werd ceremonieel geoogst. De geslachtsnaam 'Salvia' betekent 'heilzaam' en de Romeinen gaven haar de naam 'herba sacra' of 'heilig kruid'.

Als gezichtslotion: huid tonicum, stimuleert de futloze huid, afwisselend met het hydrolaat van rose of in een mengsel met deze laatste. Te gebruiken in een haarlotion ten voordele van de vette hoofdhuid.

Voeg het bij uw mineraalwater om een bloedzuiverende drank, tonisch voor de bloedsomloop en evenwichtig voor het vrouwelijke hormonensysteem. In dit laatste geval kan het gecombineerd worden met het hydrolaat van munt.

Salie heeft een bestanddeel dat helpt zich te beheersen wat haar dubbel zo interessant maakt wanneer men zich wil ontdoen van compulsieve houdingen op voedingsgebied. En dus om gewicht te verliezen. In deze context, kan u het combineren met het hydrolaat van jeneverbes, die een zuiverende werking heeft.

9183 Items
Bioflore
HASAOF200
2007-02-24
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
afslanken
algemene tonus
ontgiften
zweten
Haartype
fijn haar
gekleurd haar
gemengd haar
normaal haar
vermoeid haar
vet haar
Gezicht
mee-eters en grote poriën
oneffenheden
rimpels en kraaienpootjes
Huidtype
gemengde huid
huid met neiging tot acne
normale huid
rijpe huid
vermoeide huid
vette huid

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Salie bio hydrolaat

Het hydrolaat van bio Salie reguleert de transpiratie, brengt glans in donker of rood haar, werkt op de ontstekingen van het tandvlees. Eentje om niet zomaar te laten liggen!

Write your review