• B-corp
  • Eco
  • Slow cosmétique

  Plantaardige boters

  Geraffineerde mangoboter

  1 Reviews

  Zijn rijkdom aan verschillende essentiële vetzuren maakt van de mangoboter een actief ingrediënt om de oliefase van uw bereidingen te verrijken. De boter smelt vrij snel, bij lichaamstemperatuur. U kan het dus ook zo gebruiken. 

  Meer lezen

  € 10,37

  En Stock

  Mangifera indica

  Geraffineerde mangoboter, rijk aan gevarieerde essentiële vetzuren, is een actief bestanddeel om de oliefase van uw bereiding te verrijken. Het smelt vrij snel op lichaamstemperatuur. U kan het dus ook zo gebruiken.
  Het is emolliens, voedend, regenererend en een antiveroudering. De mangoboter, ideaal om de droge en de uitgedroogde huid te verzorgen, bevordert het regenereren van de weefsels en geeft de huid elasticiteit. Het zal gebruikt worden in combinatie met de oliën van muskusroos of argan ten dienste van de lijdende huid. Het is heel doeltreffend om oude littekens te verminderen.
  Op gebied van haarverzorging is de mangoboter geschikt voor gespleten, dof, gedevitaliseerd en fijn gekruld haar. Het wordt dan gebruikt als een masker of als actief bestanddeel in een shampoo.
  De mangoboter wordt ook gebruikt bij de verzorging van het lichaam (in de vorm van sterk hydraterende body butters) en de lippen, de zonverzorging en de after sun.


  Huidtype
  droge huid
  gemengde huid
  gevoelige huid
  normale huid
  rijpe huid
  Gezicht
  droogheid
  gevoeligheden
  rimpels en kraaienpootjes
  uitdroging
  Haar
  krullen voeden
  voeden en sublimeren
  Lichaam
  droogheid
  striemen
  Eco
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  ICBMB100

  Recept

  Lippenbalsem mangoboter