• B-corp

    Routines voor het gelaat

    Routine peau sèche

    € 52,80Inclusief belasting

    Niet op voorraad



    In deze selectie

    • 1x

      Oranjebloesem bio hydrolaat

      Gedistilleerd met bronwater vormt dit hydrolaat met subtiel bloemenparfum een uitstekend tonicum voor de huid. Het hydrolaat van bio oranjebloesem werkt verzachtend en herstelt het evenwicht, maakt elk huidtype mooi en verzorgt de gevoelige huid. De kleinsten onder ons vinden rust in zijn heerlijk zachte geur die hen ontspant. Een natuurlijke anti-stress die het inslapen bevordert!

    • 1x

      Basis gezichtscrème

      Bio basiscrème, hydraterend, licht en zacht voor het gezicht en de hals op basis van verzachtende zoete amandelolie, druivenpitolie die evenwicht brengt en beschermende kariteboter. De crème is zeer vloeibaar, goed doordringend, opmerkelijk hydraterend en zo verzachtend dat ze u ze kan gebruiken voor de gevoelige, zelfs allergische huid. Puur te gebruiken of met essentiële oliën of actieve cosmetische ingrediënten.

    • 1x

      Pruim bio plantaardige olie

      Een delicatesse voor de droge huid, met de geur van bittere amandel en frangipane. Zeer rijk aan antioxidant vitamine E, het voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid. Rijk aan oliezuur en linolzuur, voedt het de huid, verzacht het en geeft het een heerlijke geur aan al uw huidverzorgingsproducten.

    • 1x

      Huile démaquillante Douceur bio

      Deze lichte, effectieve olie cleanser verwijdert onzuiverheden, make-up en zonneproducten zonder de huid te irriteren. De formule bevat regenererende rozenbottelolie en kalmerende zoete amandelolie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. De textuur wordt melkachtig bij contact met water, zonder vettig effect op de huid, voor een frisse, heldere teint.

    Een van de producten is niet beschikbaar