• B-corp

  Routines voor het gelaat

  Routine peau sèche

  € 44,55

  Op voorraad


  In deze selectie

  • 1x

   Oranjebloesem bio hydrolaat

   Gedistilleerd met bronwater vormt dit hydrolaat met subtiel bloemenparfum een uitstekend tonicum voor de huid. Het hydrolaat van bio oranjebloesem werkt verzachtend en herstelt het evenwicht, maakt elk huidtype mooi en verzorgt de gevoelige huid. De kleinsten onder ons vinden rust in zijn heerlijk zachte geur die hen ontspant. Een natuurlijke anti-stress die het inslapen bevordert!

  • 1x

   Basis gezichtscrème

   Bio basiscrème, hydraterend, licht en zacht voor het gezicht en de hals op basis van verzachtende zoete amandelolie, druivenpitolie die evenwicht brengt en beschermende kariteboter. De crème is zeer vloeibaar, goed doordringend, opmerkelijk hydraterend en zo verzachtend dat ze u ze kan gebruiken voor de gevoelige, zelfs allergische huid. Puur te gebruiken of met essentiële oliën of actieve cosmetische ingrediënten.

  • 1x

   Pruim bio plantaardige olie 30 ml

   Een delicatesse voor de droge huid, met de geur van bittere amandel en frangipane. Zeer rijk aan antioxidant vitamine E, het voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid. Rijk aan oliezuur en linolzuur, voedt het de huid, verzacht het en geeft het een heerlijke geur aan al uw huidverzorgingsproducten.