• B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

  Bio hydrolaten

  Salie bio hydrolaat

  Het hydrolaat van bio Salie reguleert de transpiratie, brengt glans in donker of rood haar, werkt op de ontstekingen van het tandvlees. Eentje om niet zomaar te laten liggen!

  Meer lezen

  € 5,99

  En Stock

  Salvia officinalis
  hydrolaat afkomstig van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys

  Voedingskwaliteit

  Gemiddeld pH: 4
  Krachtige grasgeur
  Stabiel gedurende gemiddeld 2 jaar

  Oorsprong : Frankrijk 

  Gebruikt deel : Bloeiend plant

  Salie is van oudsher gekend om haar geneeskrachtige, zuiverende werking en werd ceremonieel geoogst. De geslachtsnaam 'Salvia' betekent 'heilzaam' en de Romeinen gaven haar de naam 'herba sacra' of 'heilig kruid'.

  Als gezichtslotion: huid tonicum, stimuleert de futloze huid, afwisselend met het hydrolaat van rose of in een mengsel met deze laatste. Te gebruiken in een haarlotion ten voordele van de vette hoofdhuid.

  Voeg het bij uw mineraalwater om een bloedzuiverende drank, tonisch voor de bloedsomloop en evenwichtig voor het vrouwelijke hormonensysteem. In dit laatste geval kan het gecombineerd worden met het hydrolaat van munt.

  Salie heeft een bestanddeel dat helpt zich te beheersen wat haar dubbel zo interessant maakt wanneer men zich wil ontdoen van compulsieve houdingen op voedingsgebied. En dus om gewicht te verliezen. In deze context, kan u het combineren met het hydrolaat van jeneverbes, die een zuiverende werking heeft.

  Intern gerbruik : 1 tot 2 eetlepels in een liter water.

  Huidtype
  gemengde huid
  huid met neiging tot acne
  normale huid
  rijpe huid
  vette huid
  Gezicht
  mee-eters en grote poriën
  oneffenheden
  rimpels en kraaienpootjes
  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  HASAOF200