• B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

  Bio hydrolaten

  Laurier bio hydrolaat

  Zuiverend, het is een bondgenoot voor een gezonde mond en voor het zuiveren van huid en haar.

  Meer lezen

  € 6,18

  En Stock

  Laurus nobilis 

  Biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys-be

  Oorsprong : Frankrijk

  Gebruikt deel: takken

  Voedingskwaliteit

  Gemiddeld pH 5
  Warme, gekruide, genuanceerde geur
  Max. 1 jaar stabiel, regelmatig na te kijken.

  Zowel de Romeinen als de Grieken beschouwden de laurier als een heilige boom. Het omkransen van het hoofd van de veldheren met gevlochten laurierbladeren, stond symbool voor het zich zuiveren van het bloedvergieten. Mettertijd werd de lauwerkrans symbool van overwinning, onderscheiding en vrede. 

  Als gezichtslotion is dit hydrolaat geschikt om de gemengde tot vette huid gezond te maken. Het is een goed alternatief voor het hydrolaat van tea tree, niet zo gemakkelijk om te vinden tenzij het gemengd is met alcohol. Weet dat tea tree van ver komt! Het zal u helpen, als mondwater, gorgeldrank of puur, om de mond (mondzweertjes, tandverzorging) en keel gezond te maken. Bij inwendig gebruik: verdund in water, het zal de immuniteit versterken- gebruik het bijvoorbeeld afwisselend met het bonenkruid.

  De energie van de laurier: zich bewust zijn van een objectief en zich eraan houden, alle obstakels uit de weg ruimen om het te bereiken en, met deze doelstelling, al uw potentieel van actie en emotie vrijlaten...

  Snel recept
  Doe in een leeg flesje van 100 ml onze synergie Energétique Cheveux (wat overeenkomt met 60 druppels). Bedek bijna volledig het hydrolaat van laurier. Voeg in het flesje het equivalent van een kleine hazelnoot aloë vera gel. Sluit het flesje en schud. Altijd goed schudden met het flesje vòòr elke toepassing van deze lotion op de hoofdhuid.    

  Voedingskwaliteit

  Huidtype
  huid met neiging tot acne
  vette huid
  Gezicht
  mee-eters en grote poriën
  oneffenheden
  Haar
  haargroei stimuleren
  haaruitval remmen
  schilfers bestrijden
  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  HALANO200