Cosmetische ingrediënten

    Cocamidopropyl betaïne

    Coco-Betaïne is een zachte stof die onder andere de kwaliteit van het schuim in uw cosmetische bereidingen verbetert.

    Meer lezen

    € 6,57

    En Stock

    INCI: Cocamidopropyl betaïne

    Coco-Betaïne is een zachte en niet-verontreinigende tensio-actieve stof, aanwezig in een aantal traditionele cosmetische producten. Het reinigt, verbetert de kwaliteit van het schuim en vermindert de statische elektriciteit (antistatisch). Een tensio-actieve stof is een ingrediënt dat de druk van de oppervlakte vermindert en een uniforme verdeling van het product bevordert tijdens haar gebruik. Het is een vulstof, een reinigende stof en men vindt het terug in de cosmetica zoals in shampoos, bad- en doucheproducten en eveneens in huishoudelijke schoonmaakproducten, wasmiddelen. 
    Men combineert vaak coco-glucoside, coco-betaïne en decyl-glucoside.

    Commentaar

    0 Reviews

    U spreekt het beste over onze producten!