• B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

  Essentiële oliën

  Roos damascena bio

  1 Reviews

  ROOS DAMASCENA (Bulgaarse oorsprong) bio Certisys Gebruik deze olie in uw cosmetische bereidingen als huidtonicum, antirimpel en anti-couperose, dat de doffe en vermoeide huid stimuleert.

  Meer lezen

  € 28,25

  En Stock

  Ons advies

  De roos damascena uit conventionele landbouw is overvloedig behandeld. Daar ze afkomstig is van een gereputeerde teelaarde, garandeert deze biologische kwaliteit u een volledig gezond product en een uitzonderlijke bioresonantie.

  Rozenfamilie (Rosaceae)
  Latijnse benaming: Rosa damascena
  Etherische olie verkregen door distillatie van bloemen
  Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-BE1
  Afkomst: Bulgarije
  Voedingskwaliteit

  De etherische olie van roos bestaat uit een grote hoeveelheid monoterpenolen, citronellol en vooral geraniol- ze is rijk aan meer dan 200 bestanddelen waarvan het merendeel zich in zeer kleine hoeveelheden bevindt.

  In esthetische aromatherapie is het een voortreffelijk huidtonicum, adstringerend, antirimpel, anti-couperose en stimulerend middel voor de doffe en vermoeide huid.

  Het aroma dat vrijkomt is aanhoudend, bloemig, diep- de kwintessens van deze bloem. Deze etherische olie verzacht het zenuwstelsel, kalmeert de warrige en verhitte geest. Ze is geschikt voor emotionele shocks na intense, gelukkige of ongelukkige evenementen.

  De roos is, samen met jasmijn, de meest voltooide illustratie van de bloemidentiteit. Ze zal een individu dat zich afsluit voor de buitenwereld, dat vertrouwen mist in zijn eigen middelen helpen om zijn eigen charisma te openbaren en volop te bestaan.

  Deze essentiële olie is zuiver en dus krachtig. Deze essentiële olie kan worden gebruikt bij het koken, mits vooraf verdund volgens de aanbevelingen, verdund in een vetstof (olie, zuivel), alcoholisch of stroperig (honing, siroop). Niet puur in te nemen.

  Huidtype
  droge huid
  gemengde huid
  gevoelige huid
  huid met neiging tot acne
  normale huid
  rijpe huid
  vette huid
  Aromatische identiteit
  Karakter van de bloem
  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  HERODABB1