Essentiële oliën

  Bay St. Thomas

  BAY ST. THOMAS bio Certisys Deze etherische olie wordt gebruikt als tonicum voor de hoofdhuid, ze stimuleert de haargroei, bestrijdt kaalheid en schilfers en helpt de talgproductie te beperken.

  Meer lezen

  € 9,39

  En Stock

  Mirtefamilie (Myrtaceae)
  Latijnse benaming: Pimenta officinalis of Pimenta racemosa 
  Etherische olie verkregen door distillatie van het fruit

  Voedingskwaliteit

  Voorstelling
  Een etherische olie die nauw verwant is met die van de Piment. Door haar hoofdbestanddeel, de eugenol, herinnert ze eveneens aan de etherische olie van kruidnagel, maar deze laatste is er door verzadigd en de vergelijking stopt daar. Behalve eugenol (tussen 40 en 50 %) bevat ze monoterpenen en vrij gevarieerde monoterpenolen. 

  Eigenschappen*
  Ze is gekend om de hoofdhuid te tonifiëren en de haargroei te stimuleren. Ze bestrijdt de kaalheid en de schilfers. Ze helpt de talgproductie te beperken. Ze wordt dus vooral gebruikt voor de vette haren en de vette haren met droge punten. Gebruik haar bijvoorbeeld als masker, door haar toe te voegen aan jojoba olie. Antibacterieel, men behoudt haar gebruik voor de infecties van de lage luchtwegen te behandelen, zoals bronchitis. Ze knapt de vermoeide organismes op en personen die last hebben van pijnen van om het even welke etiologie.  

  * De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

  Psycho-emotioneel vlak
  De etherische olie van Bay St. Thomas stimuleert de vitale kracht die zowel nodig is voor de werking als de expressie van de gevoelens. Ze is geschikt voor spraakgestoorde en teruggetrokken personen.

  Aromatische identiteit
  Karakter van de specerij
  Emotionele impact
  Zich uitdrukken wanneer men in zichzelf is gekeerd, aan mutisme lijdt

  Referentie
  HEPIRAC5

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!