Gele den essentiële olie 5 ml

Gele den essentiële olie 5 ml

Met zijn frisse, harsachtige geur wordt de essentiële olie van de Ponderosa Pine gewonnen uit stoomdestillatie van jonge takken en naalden. De Patagonische den, die inheems is in de rotsachtige bergen van de Verenigde Staten, groeit ook in Canada en Argentinië, waar deze essentiële olie vandaan komt.

Om deze essentiële olie te bestellen, ga naar onze online winkel hier

Deze frisse en harsachtige essentiële olie wordt in de aromatherapie gebruikt om het ademhalingscomfort te bevorderen. Haar hoge gehalte aan methylchavicol heeft een kalmerend effect en laat je vrijer ademen.

  • Helpt de spieren te ontspannen en pijnlijke spanningen te verlichten
  • Verzachtend en kalmerend
  • Gunstige invloed op de keel en irritaties

Deze essentiële olie heeft een verzachtende werking op de luchtwegen, gewrichten en stijve spieren. Ze heeft een heilzame werking op de spijsvertering en is goed voor het comfort van de vrouw.

Ze kan in de lucht worden verspreid of op de huid worden aangebracht, verdund in een plantaardige olie: 2 tot 3 druppels etherische olie voor 10 druppels plantaardige olie, inmasseren op de pijnlijke plek.

Ontspannend en balancerend, het verzacht zenuwaandoeningen en kalmeert angst en stress. Het helpt tegen slapeloosheid en bevordert een rustige slaap.

  • Verstuif 15 minuten, alleen of gemengd met essentiële olie van petit grain bigarade, ylang-ylang, zoete sinaasappel, mandarijn, lavendel, enz.
  • Wrijf 2 druppels op de zonnevlecht om te kalmeren en in slaap te vallen.
  • Als massage, verdund in een plantaardige olie om te kalmeren, 2 druppels voor 10 ml plantaardige olie. Het kan bijvoorbeeld gecombineerd worden met onze True Lavender oliemaceraat voor een diep kalmerend effect.

Wetenschappelijk en medisch handboek aromatherapie - Essentiële oliën - Michel Faucon - Uitgave le sang de la terre

Le grand guide de l'aromathérapie door Aude Maillard - Uitgave J'ai Lu

Le guide Terre vivante des huiles essentielles door Françoise Couic Marinier - Uitgeverij Terre vivante

L'aromathérapie, se soigner par les huiles essentielles door Dominique Baudoux - Uitgave Amyris

Slow cosmétique
Ja
Welzijn
ademhaling,  relax