Jeneverbes bio etherische olie

Jeneverbes bio etherische olie

Deze essentiële olie is zeer kalmerend en staat bekend om het verlichten van gewrichtsklachten. Het is drainerend, beperkt het vasthouden van water, helpt cellulitis te verminderen en bevordert het gewichtsverlies. Gebruikt in uw schoonheidsbehandelingen, zuivert en tonifieert het de probleemhuid en hoofdhuid.

Om deze essentiële olie te bestellen, ga naar onze online winkel hier

De etherische olie van bio Jeneverbes heeft een zacht, licht gepeperd aroma. Ze is gekend om haar anti-reumatische en pijnstillende eigenschappen. De jeneverbes bevrijdt lichaam en geest van afvalstoffen, waterophoping en cellulitis. In uw verzorgingsproducten zuivert ze de vette (hoofd)huid.


Voorstelling
Deze etherische olie bestaat hoofdzakelijk uit monoterpenen en sesquiterpenen. De esters en monoterpenolen, in een kleine hoeveelheid, nuanceren een meer complexer beeld dan het lijkt.  

Eigenschappen*
De etherische olie van de jeneverbes is antireumatisch en antalgisch, bij uitwendig gebruik. Bij inwendig gebruik draineert het de nieren bij uitstek. Ze lost het urinezuur op. Ze gaat fermentatie en verrotting tegen.  

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst. 

Psycho-emotioneel vlak
Het aroma dat vrijkomt bij de etherische olie van jeneverbessen is balsemachtig, zacht, houtachtig en licht gepeperd. Altijd de voorkeur geven aan bessen: de integratie van de twijgen in de distillatie ontwikkelt een meer houtachtige etherische olie met een minder uitgesproken personaliteit. De jeneverbes bevrijdt de geest van haar "afvalstoffen", op dezelfde manier als bij het lichaam.   

Aromatische identiteit
Karakter van het hout
Bio
Ja
Emotionele impact
De geest bevrijden van dat wat hem hindert om terug naar het essentiële te komen
Huidtype
huid met neiging tot acne,  vette huid
Slow cosmétique
Ja
Welzijn
algemene tonus,  moeilijke spijsvertering,  zelfvertrouwen