• B-corp
  • Eco
  • Slow cosmétique

  Olieachtige maceraten

  Wortel bio oliemaceraat

  1 Reviews

  Het oliemaceraat van bio wortel is de ideale plantaardige olie om uw huid te doen stralen of om te verwerken in uw cosmetische bereidingen met "zelfbruinende" werking.

  Meer lezen

  € 9,05

  En Stock

  Daucus carota

  Gebruikt deel: root

  Oorsprong: Frankrijk 

  De wortel, goed gekend in de voedselbranche, laat men weken in de plantaardige olie van bio zonnebloemen. Het verkregen product is rijk aan beta-caroteen, voorloper van de vitamine A met regenererende en antioxiderende vermogens. Ze is geschikt voor matte, gedevitaliseerde en vermoeide huiden, waaraan ze glans en een karakteristieke kleur geeft. Wat is beter om licht aan de huid te geven tijdens de sombere dagen?

  Bovendien beschrijft men haar als een olie die het bruinen bevordert. We onthouden ook en vooral haar kwaliteit om de huid te beschermen na een lange blootstelling aan de zon, verbonden aan haar antioxiderende kracht. Ze helpt de bruine kleur van het zonnen te verlengen, wat niet oninteressant is. Combineren met etherische oliën om de huid te regenereren. En waarom niet met de etherische olie van wortel? Deze laatste is verkregen door de distillatie van de zaden van dezelfde plant en wordt onder meer gewaardeerd voor haar capaciteit om de diepe lagen van de opperhuid te regenereren.

  Uitwendig gebruik.

  Huidtype
  droge huid
  gemengde huid
  gevoelige huid
  normale huid
  rijpe huid
  Gezicht
  droogheid
  gebrek aan glans
  rimpels en kraaienpootjes
  Lichaam
  droogheid
  Eco
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  MHDACAB100

  Recept

  Lichaamsolie klaar voor de zon