En Stock

Tarwekiem bio vierge plantaardige olie CO2

Bewaar 10%
€ 19,39
Inclusief belasting
Bio tarwekiemolie 10 ml van de eerste persing is rijk aan vitamine E. Ze is antioxiderend en beschermt daarom de weefsels tegen veroudering en alle uitwendige agressies. Ze versterkt en verbetert de immuniteit.  Meer weten
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

Dit product bestaat ook in haar niet-bio equivalent, traditioneel de meest verspreide en de voordeligste in prijs.

Door haar onverzadigde vetzuren en haar lecithine raadt men haar aan wanneer er overmaat van cholesterol is. Het is dus een uitstekende voedingsstof voor het hart en de bloedcirculatie.  

Toepassingen:
Zalfachtig en zacht, voelt zeer aangenaam aan. Haar kleur en aroma worden gewaardeerd. Bij uitwendig gebruik regenereert ze de huid- ze is speciaal geschikt voor de droge en geschilferde huid. Ze behandelt doeltreffend kloofjes, barstjes en striemen. De regenererende vermogens worden gewaardeerd door de lijdende huiden en slijmvliezen, eveneens bij de sequela van brandwonden. Synergieën zijn mogelijk met olie van muskusroos en een karitéboter of een mangoboter. 
Met dezelfde logica kan deze olie gebruikt worden als masker voor droge haren.
Bij inwendig gebruik vertraagt ze de veroudering.

Vierge tarwekiemolie geëxtraheerd op basis van superkritisch CO2, product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd Certisys-Be.

Ons advies
De extractie met CO2 staat toe zo goed mogelijk de zwakke hoeveelheden van bio tarwekiemen die beschikbaar zijn op de markt te beheren. Het procédé zelf concentreert de actieve bestanddelen op een ongeëvenaarde manier. Dit CO2 extract, rijk aan vitaminen E en K, carotenoïden en squalenen, is duurder dan de conventionele tarwekiemolie maar haar kwaliteiten, in het bijzonder op cosmetisch vlak, zijn veel beter. Het is dus niet nodig er een grote hoeveelheid van te gebruiken om er de heilzame werking ervan na te gaan.  

79 Items
Bioflore
HVTRVUBCO2-100
2009-05-18
Bio gecertificeerd
Ja
Haar
voeden en sublimeren
Haartype
beschadigd haar
droog haar
krullend en kroezig haar
Gezicht
droogheid
gevoeligheden
uitdroging
Huidtype
droge huid
gevoelige huid
rijpe huid
vermoeide huid
Lichaam
droogheid
gerçure et crevasse
irritaties
striemen

Specifieke referenties

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Tarwekiem bio vierge plantaardige olie CO2

Bio tarwekiemolie 10 ml van de eerste persing is rijk aan vitamine E. Ze is antioxiderend en beschermt daarom de weefsels tegen veroudering en alle uitwendige agressies. Ze versterkt en verbetert de immuniteit. 

Write your review