En Stock

Argan bio vierge plantaardige olie

Save 10%
€ 10,35
Tax included
Een opmerkelijke anti-verouderingsolie! Rijk aan antioxidanten en vitamines, revitaliseert ze de huid, bestrijdt haar uitdroging en vermindert rimpels, voedt en verzacht de droge huid. Het ook een wondermiddeltje om het haar te voeden, versterken en te doen glanzen. More info
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Description

Argania Spinosa 

Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be.

Deze plantaardige bio-olie is vierge en niet-geroosterd: ze is dus perfect geschikt voor elk type gebruik, cosmetica inbegrepen. Arganolie  – Argania spinosa – heeft dezelfde indicaties als de muskusroos. Ze is rijk aan vitamine E en linolzuur, daaruit volgt dat ze goed de werking van de plantaardige olie van wilde roos aanvult door haar eigen antioxiderende kwaliteiten in te brengen. Het is een opmerkelijke anti-verouderingsolie. Ze revitaliseert de huid, bestrijdt haar uitdroging en vermindert de rimpels. Ze herstructureert de lijdende huid. Kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden.

Studies die zijn uitgevoerd in Marokko wijzen aan dat arganolie doeltreffend evenwicht brengt tussen de verschillende cholesterolgehaltes. Haar antioxiderend vermogen speelt daar zeker een rol in.911 Items
Bioflore
HVARSPB100
2009-05-22
Bio gecertificeerd
Ja
Haar
glans brengen
schilfers bestrijden
voeden en sublimeren
Haartype
beschadigd haar
droog haar
fijn haar
gekleurd haar
krullend en kroezig haar
normaal haar
vermoeid haar
Gezicht
droogheid
rimpels en kraaienpootjes
stevigheidsverlies
Huidtype
droge huid
gevoelige huid
rijpe huid
vermoeide huid
Lichaam
droogheid
uitdroging

Specific References

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

17-10-2020

Une excellente huile !

Une huile parfaite pour nourrir ma peau mixte et sensible agressée par les températures fraîches ! Elle fait partie de la routine du soir depuis 2 semaines et j'en suis pleinement satisfaite.

Write your review

Argan bio vierge plantaardige olie

Een opmerkelijke anti-verouderingsolie! Rijk aan antioxidanten en vitamines, revitaliseert ze de huid, bestrijdt haar uitdroging en vermindert rimpels, voedt en verzacht de droge huid. Het ook een wondermiddeltje om het haar te voeden, versterken en te doen glanzen.

Write your review