Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Duindoornvrucht bio plantaardige olie

Certisys

Plantaardige olie van de vrucht van de duindoorn. Ze is zeer rijk aan carotenoïden en tocoferols, wat van haar een goede beschermer maakt tegen UV en een uitstekend antioxidant.

Meer details ...

15,99 €

Beschikbaarheid En Stock

Hippophae rhamnoides
geëxtraheerd door CO2: de extractie door CO2 is zeer productief zonder gebruik te maken van solvent
Product afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door BE-BIO-01

De olie, geëxtraheerd uit de vrucht van de duindoorn, is vloeibaar en oranjekleurig, zeer stabiel en bestand tegen oxidatie.
Ze is zeer rijk aan carotenoïden en tocoferols, wat van haar een goede beschermer maakt tegen UV en een uitstekend antioxidant.
Op cosmetisch vlak maakt ze deel uit van de meest actieve regenererende oliën daar ze beschikt over een authentiek behandelend vermogen.
Alle soorten huidtypes kunnen genieten van haar heilzame werkingen waaronder, van de meest zichtbare, een antirimpel werking, het vertraagt het huidverouderingsproces, resorptie van alle soorten huidaandoeningen. 
Ze beschermt tegen brandende zon (index 3 à 4), vrijwaart tegen zonnebrand en verzacht het.

Zowel inwendig als uitwendig gebruik worden aangeraden:
- inwendig gebruik: 10 à 20 druppels, 3 keer per dag, innemen voor de maaltijden
- uitwendig gebruik: kleine doses gebruiken- ze laat geen vettig gevoel na op de huid. Haar zeer mooie oranje kleur zal u er ongetwijfeld goed doen uitzien! Het is gebruikelijk, gezien haar prijs en kracht, haar te verdunnen in een andere plantaardige olie, zoals abrikoos, zoete amandel, muskusroos of argan.

  • Bio certifié
    • Oui

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :