Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Tijgernoot of Knolcyperus bio vierge plantaardige olie

Certisys

Ziehier de plantaardige olie van knolcyperus of tijgernoot die de benen heel zacht maakt en die onder meer de ingroei van haartjes tegenhoudt. Kwaliteitsvol en 100% natuurlijk.

Meer details ...

5,61 €

Beschikbaarheid En Stock

Cyperus esculentus
product afkomstig van de biologische landbouw - gecontroleerd BE-BIO-01


De plantaardige olie van knolcyperus, of tijgernoot of aardamandel, is verkregen door koude persing van de knollen van de plant. De geur die de olie weergeeft is aangenaam en vergemakkelijkt zowel het extern als intern gebruik.
Ze is rijk aan oliezuur, linolzuur en palmitinezuur. Ze bevat eveneens vitamine E en plantensterolen. Deze laatste zorgen voor een verzachtende werking wat aangenaam is op de eczeem huid of de huid die gevoelig is voor psoriasis.
Als haarverzorging is ze ideaal geschikt voor fijne haren en kroeshaar.

Haar bestanddelen en haar aangenaam aroma maken er een natuurlijk cosmeticaproduct van met hydraterende krachten die vooral geschikt zijn voor de droge huid die elasticiteit nodig heeft.
Een andere belangrijke eigenschap: ze houdt de ingroei van haartjes tegen. In dit geval kan men het elke dag aanbrengen op de geëpileerde zones. Deze eigenschap is onthuld door het zeer oude gebruik door de vrouwen van Noord-Afrika.

Bij een culinair gebruik biedt ze haar bijzonder oosters aroma, dat doet denken aan het parfum van gedroogde vruchten, aan de bereiding.

  • Bio certifié
    • Oui

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :