• B-corp

  Routines voor het gelaat

  Routine peau normale

  € 43,06

  Op voorraad


  In deze selectie

  • 1x

   Zoete Amandel bio vierge plantaardige olie

   De plantaardige bio zoete amandelolie is ideaal om de gevoelige en geïrriteerde huid te verzachten. Met haar zachtheid kalmeert ze jeuk en irritaties. Ze voedt, verzorgt en voorkomt deshydratatie en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Amandelolie wordt ook aangeraden bij verzorging van de allerkleinsten, in massageolie of andere verzorging.

  • 1x

   Oranjebloesem bio hydrolaat

   Gedistilleerd met bronwater vormt dit hydrolaat met subtiel bloemenparfum een uitstekend tonicum voor de huid. Het hydrolaat van bio oranjebloesem werkt verzachtend en herstelt het evenwicht, maakt elk huidtype mooi en verzorgt de gevoelige huid. De kleinsten onder ons vinden rust in zijn heerlijk zachte geur die hen ontspant. Een natuurlijke anti-stress die het inslapen bevordert!

  • 1x

   Sérum bio hydratant et repulpant

   This intensely moisturising organic and vegan serum quenches thirsty skin, calms tightness and plumps the skin. Its refreshing and anti-fatigue effect is immediate. Free of essential oils and perfumes, it is suitable for all skin types, even sensitive.