• B-corp
  • Bio
  • Slow cosmétique

  Synergieën klaar voor gebruik

  'Arômes de Sérénité' - bio aromasynergie

  Arômes de Sérénité (aroma's van sereniteit) is uw partner bij stress! Zorgt dat u de dag op een kalmere manier doorbrengt en 's nachts beter slaapt. Als u deze afwisselend gebruikt met de Arômes de Vitalité (aroma's van vitaliteit) geniet u van 2 oplossingen om moeilijke momenten door te komen.

  Meer lezen

  € 11,49

  En Stock

  De Arômes de Sérénité (Aroma's voor Sereniteit), onze antistress synergie wordt al jarenlang gewaardeerd. Een cocktail van etherische oliën met uitzonderlijke zachte, evenwichtige en gecentreerde aroma's. Ze is neurotonisch, harmoniserend en ze zal u helpen u terug te brengen tot de essentie in geval van stress, nerveuze zwakte, inwendige opwinding,... U gebruikt het om uw dag zonder stress te beleven en/of een natuurlijke en herstellende nachtrust te begunstigen. Cutaan gebruik, al dan niet exclusief, is aanbevolen.
  Om terug een natuurlijke afwisseling tussen de energieverbruikfases en de energieherstellingsfases te vinden, raden wij u aan het afwisselend te gebruiken met de synergie Arômes de Vitalité. In dit geval wordt de Arômes de Sérénité eerder 's avonds gebruikt.

  (Bij de bio etherische oliën van fijne lavendel, bittere sinaasappel, rode mandarijn, marjolein, rooms kamille, scharlei, ylang ylang, atlasceder). Alle bio etherische oliën zijn afkomstig van de biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys-be.

  Gebruiksaanwijzingen

  • 7 druppels, gemiddeld 3 maal dag, afwisselend frictioneren op de plexus solaris, de wervelkolom, de voetzolen. Het is beter er een kleine hoeveelheid plantaardige olie, naar uw keuze, eraan toe te voegen (het volume ongeveer de grootte van een hazelnoot). 
  • afwisselend met Arômes de Vitalité: 7 druppels, op dezelfde manier inwrijven, in het begin van de avond en alvorens te gaan slapen
  • eenvoudige zalvingen kunnen al voldoen: 3 à 4 druppels op de polsen- wrijf vervolgens met de polsen op elkaar- breng de polsen na afloop van de handeling onder uw neus en adem diep in.  
  • 10 à 15 druppels in het bad, dat u vooraf heeft verdund in een verspreider
  • een ideale basis om uw ontspannende massageolie te creëren
  • om een ontspannende kracht toe te voegen aan uw douche, voeg 1 à 2 druppels toe bij een dosis neutrale douchegel
  • in een aromaverdamper, een geurbrander, of elk ander systeem voor atmosferische verdamping

  Bio
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  FAS15