En Stock

'Arômes de légèreté' - bio aromasynergie

€ 12,40
Inclusief belasting
Synergie van aroma's die zorgen voor de vertering en de innerlijke zuivering.  Ideaal bij een seizoenswijziging en elke keer dat de voeding de neiging heeft opnieuw "een dure zorg" te worden! Meer weten
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje
Beschrijving

De aroma's van deze buitengewone synergie Arômes de Légèreté (Aroma's voor Lichtheid) gaan natuurlijk samen met de digestieve functie en de innerlijke zuivering. Opdat een normaal gewicht en een gestimuleerd metabolisme niet meer een onbereikbare doelstelling zijn- opdat de eetlust, de spijsvertering en de uitscheiding hun natuurlijk evenwicht terugvinden, voorafgaand ondenkbaar bij het behoud van een optimale lijn. 

Gebruiksaanwijzingen

  • 6 druppels, gemiddeld 3 maal dag, frictioneren op de buik.
  • Inwendig gebruik kan de frictie vervangen of aanvullen: 2 druppels, 3 maal per dag, puur of verdund volgens de smaak (olie, honing, suiker,…).


(basilicum*, rozemarijn verbenon*, citroen*, pepermunt*, jeneverbes*, kardemom*, lavas*, koriander*, karwij*) Etherische oliën afkomstig van de biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys-Be).

9987 Items
Bioflore
FAL15
2004-11-25
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
afslanken
buikpijn
drainage
misselijkheid
moeilijke spijsvertering
ontgiften

Specifieke referenties

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

03-05-2020

Validé à 100%

Potion magique pour différentes circonstances. Il m'a déjà sauvé pour des migraines, nausées, insolation et geule de bois ! Je préfère l'utiliser en interne, juste 2 gouttes dans une cuillère de miel. Je le recommande vraiment pour soulager rapidement.

Write your review

'Arômes de légèreté' - bio aromasynergie

Synergie van aroma's die zorgen voor de vertering en de innerlijke zuivering. Ideaal bij een seizoenswijziging en elke keer dat de voeding de neiging heeft opnieuw "een dure zorg" te worden!

Write your review