En Stock

'Arômes de légèreté' - bio aromasynergie

€ 12,40
Inclusief belasting
Spijsverteringsvermoeidheid, buikpijn, zwaar gevoel: deze door Bioflore ontwikkelde synergie, met frisse en anijsnoten, brengt een gevoel van lichtheid en helpt de eetlust te reguleren. Door te draineren en te ontgiften, helpt het om een evenwichtig silhouet terug te krijgen. Ideaal na een overvloedige maaltijd of voor een energieboost bij de wisseling van het seizoen. Meer weten
Inhoud
1 Review(s) 
Toevoegen aan verlanglijstje

Pour des raisons réglementaires, vous trouverez les détails sur les propriétés et les utilisations des huiles essentielles dans la partie Conseils de notre site, rubrique Guide des huiles essentielles .

Beschrijving

Samenstelling:

Etherische olie van Basilicum*, Rozemarijn-verbenon*, Pepermunt*, Jeneverbes*, Kardamom*, Dille*, Koriander*.

Onze mening:

Deze zachte en goed verdraagbare synergie, die zijn waarde heeft bewezen, is terug van weggeweest met een nieuwe formule die door onze aromatherapeut, André Bitsas, is ontwikkeld.

Gebruiksvoorzorgen:

- Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

- Niet gebruiken voor baby's en kinderen onder de 12 jaar.

- Vermijd contact met de ogen, was de handen grondig na gebruik van de synergie.

- Wees voorzichtig met het gebruik van deze synergie in het bijzijn van een kind, want er zit pepermunt in, wat absoluut verboden is tot de leeftijd van drie jaar. Als u deze synergie uitwendig gebruikt, vermijd dan elk contact met een zuigeling en voorkom dat de baby deze synergie inademt.

9953 Items
Bioflore
FAL15
2004-11-25
Bio gecertificeerd
Ja
Welzijn
afslanken
buikpijn
drainage
misselijkheid
moeilijke spijsvertering
ontgiften

Specifieke referenties

Pour des raisons réglementaires, vous trouverez les détails sur les propriétés et les utilisations des huiles essentielles dans la partie Conseils de notre site, rubrique Guide des huiles essentielles .

Reviews

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Grade 

03-05-2020

Validé à 100%

Potion magique pour différentes circonstances. Il m'a déjà sauvé pour des migraines, nausées, insolation et geule de bois ! Je préfère l'utiliser en interne, juste 2 gouttes dans une cuillère de miel. Je le recommande vraiment pour soulager rapidement.

Write your review

'Arômes de légèreté' - bio aromasynergie

Spijsverteringsvermoeidheid, buikpijn, zwaar gevoel: deze door Bioflore ontwikkelde synergie, met frisse en anijsnoten, brengt een gevoel van lichtheid en helpt de eetlust te reguleren. Door te draineren en te ontgiften, helpt het om een evenwichtig silhouet terug te krijgen. Ideaal na een overvloedige maaltijd of voor een energieboost bij de wisseling van het seizoen.

Write your review