Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Basis gezichtscrème

Opnieuw beschikbaar midden maart! Tot snel!

Basiscrème voor het gezicht en de hals op basis van zoete amandelolie. De crème is zeer vloeibaar, goed doordringend, opmerkelijk hydraterend en zo verzachtend dat ze u ze kan gebruiken voor de gevoelige, zelfs allergische huid.

Meer details ...

8,76 €

Beschikbaarheid En Stock

Sinds januari 2015 pasten we de samenstelling van deze crème aan, rekening houdend met de opmerkingen die ons werden doorgegeven betreffende de vorige formulering. 

U kan er etherische oliën naar keuze aan toevoegen, rekening houdend met de aanbevolen doses in de cosmetische aromatherapie: 1 à 3 % van het totale volume. De crème bevat geen aroma's en  zal niet interfereren met de aroma's die u heeft gekozen. 

Eenvoudige richtpunten:
1 ml = 20 druppels (met de druppelteller van Bioflore!)
3 % van 50 ml = 1,5 ml, of 30 druppels van etherische olie.

Een andere mogelijkheid is de crème te gebruiken als vulstof voor om het even welke etherische olie die u zou kiezen om op de huid (plexus solaris, onderrug, enz….) aan te brengen. Deze vulstof zal ideaal zijn voor een systematisch gebruik (niet gelokaliseerd) van etherische oliën. Bijvoorbeeld: 5 à 7 druppels gemengd met een beetje crème. In dit geval heeft de crème geen ander doel dan de huid te vrijwaren van elke soort irritatie dat de toepassing van zuivere etherische oliën kan opwekken. 

In de volgende INCI formulering zullen de kenners de ingrediënten herkennen die worden erkend door de labels van de bio cosmetica. De crème is "100 % vegan", uitsluiting van incorporatie van elk product komende van dieren, hun exploitatie of getest op dieren.

INGREDIËNTEN : Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Vitis Vinifera Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Maris Sal, Caesalpinia Spinosa Gum, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Citric Acid (*producten verkregen van de biologisch gecontroleerde landbouw).

9 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :