Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Herstellende bio balsemvloeistof

Certisys

Alleen online

Uw favoriete bio balsemvloeistof!

Hydrateert en voorkomt veroudering van de huid. Ze tonifieert de gerimpelde en matte huid die stevigheid, elasticiteit en glans mist.

Meer details ...

4,92 €

Beschikbaarheid En Stock

De Herstellende bio balsemvloeistof hydrateert en voorkomt de veroudering van de huid. Ze tonifieert de gerimpelde en matte huid die stevigheid, elasticiteit en glans mist. De plantaardige oliën in het recept van deze synerfluide zijn bijzonder actief op dit onderwerp: abrikozenpit van Turkije, jojoba van Peru, vrucht van de duindoorn van de oevers van de Oostzee, vormen samen een krachtige antioxidante, herstructurerende en gladde cocktail, rijk aan gevarieerde essentiële vetzuren, vitaminen en carotenoïden. 

De etherische oliën handelen perfect aanvullend: geranium rosat van Madagaskar is tonisch en adstringerend, groene mirte van Corsica is antirimpel en zuiverend, katafray van Madagaskar stimuleert de hydraterende eigenschappen van de huid en verzacht haar, cisteroos van Spanje is helend en antirimpel, wortel van Frankrijk is revitaliserend voor de diepe lagen van de huid- de weergaloze roos van Bulgarije stimuleert de matte en vermoeide huiden.
In resonantie met het hele lichaam, dragen de aromatische identiteiten van deze etherische oliën een boodschap van steun en herstel van het vertrouwen in zichzelf.

Voorgesteld in een glazen flesje van 50 ml, voorzien van een doseerpomp.
Ook beschikbaar in test-flacon van 10 ml.

Toepassing

Voor het gezicht, de hals en alle andere delen van de huid die deze regenererende bijdrage nodig hebben.
Vòòr de toepassing is het aangeraden de huid te reinigen en te tonifiëren met een hydrolaat van bio rozemarijn verbenone, bio salie, bio laurier, bio cisteroos of bio wilde wortel.

Samenstelling

Plantaardige olie van: bio Prunus armeniaca*, bio Simmondsia chinensis*, Hippophae rhamnoides.  Etherische olie van: bio pelargonium asperum*, ¨bio Myrtus communis cineoliferum*, bio Cedrelopsis grevei*, bio Cistus ladaniferus, bio Daucus carota ssp maximus*, bio Rosa damascena*.
* Gecontroleerd BE-BIO-01

  • Bio certifié
    • Oui

9 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :