• Bio

  Bio hydrolaten

  Fijne Lavendel bio hydrolaat

  3 Reviews

  Hydrolaat van bio fijne lavendel heeft een zuiverend en samentrekkend effect op elk huidtype, meer specifiek de onzuivere, vette, gemengde, geïrriteerde of gevoelige huid. Gebruik dit hydrolaat om te reinigen, als lotion of make-up remover. Het verzacht, verzorgt en heelt. Haar lavendel-kruidengeur maakt er een ontspannend middel van, wat de inspiratie en het welzijn ten goede komt.

  Meer lezen

  € 5,19

  En Stock

  DLUO du lot actuel : 02/2023

  Lavandula angustifolia
  Hydrolaat verkregen van de biologische landbouw, gecontroleerd door Certisys.

  pH tussen 4,5 (hoge bergen) en 6
  Bloemige en zachte geur, zeker voor lavendel uit hoger gelegen gebieden.
  Stabiel tot 2 jaar.

  Als gezichtslotion: verzachtend, bevordert de genezing, zuiverend. Uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Wordt gewoonlijk gebruikt als make-up remover en om te reinigen. Men kan het verdampen als de lucht droog is, als verstuiver voor en na het scheren of epileren. Voorkomt ingroei van haartjes. Kan polyvalent op reis gebruikt worden, om de geïrriteerde of verbrande huid te kalmeren. Bij uw mineraalwater: kalmerende drank, harmoniserend voor het zenuwstelsel. In deze context is het mogelijk het te mengen met andere hydrolaten die dezelfde problemen behandelen: rooms kamille, neroli,...

  Van nature geschikt voor kinderen, om wondjes en sneetjes te verzachten. Kalmeert mopperende kinderen en stopt tranenvloed. Twee à drie soeplepels werken kalmerend in een babybadje. Voor luieruitslag, alleen of in combinatie met hydrolaat van Roomse kamille. Inwendig gebruik is niet ideaal: zoals voor de etherische olie is de smaak te verschillend van de geur. Maar kan wel toegevoegd worden aan desserts, koekjes en ijsjes.

  Welzijn
  angst en paniek
  hoofdpijn
  slaap
  stress
  zonnebrand
  Huidtype
  droge huid
  gemengde huid
  gevoelige huid
  huid met neiging tot acne
  normale huid
  rijpe huid
  vette huid
  Gezicht
  gevoeligheden
  mee-eters en grote poriën
  Bio
  Oui

  Referentie
  HALAAN200

  Om te bereiken Gezichtslotion zacht en zuiver, vereist het ook

  Lees het recept

  Commentaar

  3 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!