BRADERIE ANTI-GASPI - 30% sur une sélection à découvrir ICI !
  • -30%

Cosmetische ingrediënten

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur kan ervoor zorgen dat uw huid grote hoeveelheden vocht kan vasthouden. Dat is belangrijk voor een goede vochtbalans én voor de stevigheid en het volume van uw huid (antirimpel).

Meer lezen

€ 7,20

€ 10,29

En Stock

Sodium hyaluronate

Actieve stof verkregen door fermentatie van ongemodificeerd graan, onder inwerking van gist.

Het is een stof die van nature al in uw lichaam voorkomt, ook in uw huid. Daar zit het in het bindweefsel dat uw huid stevig houdt, het speelt ook een rol bij het genezingsproces bij wondjes... Hyaluronzuur kan ervoor zorgen dat uw huid grote hoeveelheden vocht kan vasthouden. Dat is belangrijk voor een goede vochtbalans én voor de stevigheid en het volume van uw huid.

U kan het integreren in een kant-en-klaarproduct zoals onze aloë-gels, onze neutrale gezichtscrème of onze neutrale body lotion. Eventueel in een bio antidaging hydrolaat zoals Cisteroos, Rosa Damascena, Laurier of Citroenmelisse. 

Als u producten met hyaluronzuur gebruikt, merkt u meteen dat uw huid voller en gladder aanvoelt omdat ze beter gehydrateerd is. Fijne rimpeltjes en lijntjes raken opgevuld. Maar er is meer: een goed gehydrateerde huid zal minder snel gevoelig of geïrriteerd reageren, uw huidbarrière wordt steviger. Bovendien stimuleert hyaluronzuur de aanmaak van collageen, het stofje dat de huidvezels sterker maakt; uw huid zal dus steviger en elastischer aanvoelen.

Bij uw cosmetische bereidingen integreert u deze actieve stof in de vloeistoffase, vooreerst in een hydrolaat of in een beetje plantaardige glycerine, om het beter te manipuleren.

De aanbevolen dosis is tussen 0,1 en 0,5 % van het totale gewicht.

Nieuwe verpakking
Glazen potje met 3 g hyaluronzuur, beschermd met silicagel tegen de vochtigheid.

Huidtype
rijpe huid
Gezicht
rimpels en kraaienpootjes
stevigheidsverlies

Referentie
ICAH3