Poudre de noyau d'abricot
  Poudre de noyau d'abricot
  • Eco
  • Slow cosmétique

  De ingrediënten van bio cosmetica

  Peeling van bio abrikozenpitpoeder

  Dit bio abrikozenpitpoeder scrubt en verzacht de huid, ideaal om een natuurlijk peelingrecept te maken voor het gelaat of voor het lichaam. Het is helemaal natuurlijk en biologisch afbreekbaar. U maakt er zachte peelings mee voor de huid en voor de planeet, zonder het aquatisch milieu te vervuilen. Essentieel om de tint te verlichten en op te lichten, elk huidtype te tonifiëren en te verzachten.

  Meer lezen

  € 2,44

  Op voorraad

  Voorstelling

  Het biologisch abrikozenpitpoeder ontstaat uit zeer fijn gemalen omhulsels van de bio abrikozenpitten, gezeefd en gesteriliseerd met waterdamp om hun microbiologische zuiverheid te garanderen.

  Dit poeder is 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar, ideaal om peelingrecepten thuis te realiseren voor uw scrubbeurten voor gelaat en lichaam.

  Krachtige peeling om in de diepte te scrubben, de huid te tonifiëren, verzachten en gelijk te maken.

  Gebruik

  Het biologisch abrikozenpitpoeder is makkelijk toe te voegen in uw DIY cosmeticarecepten: peeling zeep, gel, scrubcrème, peeling voor gelaat en lichaam, voor de voeten, ...

  We bevelen een peeling van het lichaam en gelaat per week aan, altijd gevolgd door een voedende en hydraterende verzorging, bv. met een plantaardige olie.

  Dosering: 3 à 10% van uw bereiding

  Tip: voor uw eigen peelingrecepten, denk eraan om een 'vette' substantie toe te voegen zoals een plantaardige olie, een plantaardige boter of een oliemaceraat om uitdroging van de huid te voorkomen.

  Voor een peeling gel voor het lichaam, voeg het abrikozenpitpoeder toe aan de Bioflore aloë vera gel, masseer de vochtige huid en reinig dan met water.

  Voor een zachte peeling melk voor het lichaam, voeg het abrikozenpitpoeder toe aan de neutrale bodymilk van Bioflore, masseer zacht op de huid en reinig met water.

  Eco
  Ja
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  ICEXAB30

  Recept

  Crème voor gezichtspeeling

  Commentaar

  0 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!