Dragon

Dragon

De etherische olie van Dragon handelt specifiek tegen neuromusculaire spasmen, zoals de hik. De etherische olie van Dragon verzacht de meest onaangename symptomen van de allergie: een druppel op de tong voor een snel en precies resultaat!

Om deze essentiële olie te bestellen, ga naar onze online winkel hier

  • Botanische familie (Asteraceae)
  • Latijnse benaming: Artemisia dracunculus
  • Etherische olie verkregen door distillatie van de plant
  • Product afkomstig van de biologische landbouw : gecontroleerd door BE-BIO-01

Deze plant heeft hetzelfde actief bestanddeel als basilicum: de methylchavicol ether alsook anethol, een molecule van dezelfde familie. Wat een grote vertrouwdheid van de aroma's en de zeer gelijkende eigenschappen verklaart, hoewel meer karakteristiek bij dragon.

Dragon handelt specifiek tegen neuromusculaire spasmen. Men gebruikt het bijvoorbeeld om een hik onmiddellijk te stoppen. De etherische olie van dragon zal de meest onaangename symptomen van de allergie verzachten. Ze verzacht, alleen of als synergie, verdund in een plantaardige olie om een lokaal extern gebruik toe te staan, het spierstelsel vòòr de inspanning en verzacht de spierkrampen.

* De voorafgaande samenvatting is louter informatief: het vormt een synthese van eigenschappen die zijn omschreven in de erkende aromatherapeutische werken en/of die conform zijn met de eeuwenoude en populaire tradities. Het is in geen enkel geval medische informatie noch een indicatielijst.

Van groot belang in het dagelijkse leven van personen die overgevoelig zijn aan een groot aantal allergenen. Niet vergeten dat ze ook geschikt is voor culinair gebruik.

Aromatische identiteit
Karakter van het gras
Bio
Ja
Emotionele impact
Zijn vitale energie bevrijden
Slow cosmétique
Ja