• B-corp
  • Slow cosmétique

  Natuurlijke cosmetica

  Basis gezichtscrème

  8 Reviews

  Bio basiscrème, hydraterend, licht en zacht voor het gezicht en de hals op basis van verzachtende zoete amandelolie, druivenpitolie die evenwicht brengt en beschermende kariteboter. De crème is zeer vloeibaar, goed doordringend, opmerkelijk hydraterend en zo verzachtend dat ze u ze kan gebruiken voor de gevoelige, zelfs allergische huid. Puur te gebruiken of met essentiële oliën of actieve cosmetische ingrediënten.

  Meer lezen

  € 11,53

  En Stock

  Onze basis gezichtscrème zit in een nieuw bruin glazen potje en werd aangepast naar een volume van 60 g.

  Sinds januari 2015 pasten we de samenstelling van deze crème aan, rekening houdend met de opmerkingen die ons werden doorgegeven betreffende de vorige formulering. 

  U kan er essentiële oliën naar keuze aan toevoegen, rekening houdend met de aanbevolen doses in de cosmetische aromatherapie: 1 à 3 % van het totale volume. De crème bevat geen aroma's en  zal niet interfereren met de aroma's die u heeft gekozen.

  Eenvoudige richtpunten:

  • 1 ml = 20 druppels (met de druppelteller van Bioflore!)
  • 3 % van 50 ml = 1,5 ml, of 30 druppels van essentiële olie.

  Een andere mogelijkheid is de crème te gebruiken als vulstof voor om het even welke essentiële olie die u zou kiezen om op de huid (plexus solaris, onderrug, enz….) aan te brengen. Deze vulstof zal ideaal zijn voor een systematisch gebruik (niet gelokaliseerd) van essentiële oliën. Bijvoorbeeld: 5 à 7 druppels gemengd met een beetje crème. In dit geval heeft de crème geen ander doel dan de huid te vrijwaren van elke soort irritatie dat de toepassing van zuivere essentiële oliën kan opwekken.

  In de volgende INCI formulering zullen de kenners de ingrediënten herkennen die worden erkend door de labels van de bio cosmetica. De crème is "100 % vegan", uitsluiting van incorporatie van elk product komende van dieren, hun exploitatie of getest op dieren.

  INGREDIËNTEN : Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Ethyl Lauroyl Arginate HCl, Maris Sal, Caesalpinia Spinosa Gum, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Citric Acid

  • Zoals elk cosmetisch product, buiten bereik van kinderen houden.
  • Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar.
  • Voor uitwendig gebruik.

  Huidtype
  gemengde huid
  gevoelige huid
  huid met neiging tot acne
  normale huid
  rijpe huid
  vette huid
  Gezicht
  droogheid
  gevoeligheden
  uitdroging
  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  CNV60