• B-corp
    • Slow cosmétique

    Olieachtige maceraten

    Sint-Janskruid bio olie of balsem

    Verzacht en herstelt zonnebrand en brandwonden.

    Meer lezen

    € 9,46

    En Stock

    Ons advies

    Een zichtbaar verzachtend effect waarvan de gevoelige huiden van genieten. Maar ze kan ook geassocieerd worden aan de etherische oliën waarvan de werking dieper is, op vlak van gewrichten bijvoorbeeld.

    Hypericum perforatum
    Oorsprong: Frankrijk
    Gebruikt deel: Bloeiende toppen

    De olie van Sint-Janskruid is een lipide extract verkregen door de maceratie van Sint-Janskruid bloemen in zonnebloemolie. Bij uitwendig gebruik doet het wonderen bij zonnebrand en brandwonden (opgelet: niet aanbrengen vòòr een blootstelling aan de zon!). Ze is antalgisch en associeert zich goed met de etherische oliën die zijn bestemd om de gevoelige en pijnlijke huid te verzachten. In synergie is ze onvermijdelijk om de huidproblemen die jeuken te behandelen.

    • Niet blootstellen aan de zon na gebruik om elk risico op fotosensibilisatie te vermijden.
    • Niet gebruiken bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en jonge kinderen.
    • Buiten het bereik van kinderen bewaren.
    • Op een koele plaats bewaren, uit de buurt van licht en warmte.
    • Niet gebruiken voor blootstelling aan de zon.
    • Alleen voor uitwendig gebruik.

    Huidtype
    droge huid
    gemengde huid
    gevoelige huid
    huid met neiging tot acne
    normale huid
    vette huid
    Gezicht
    droogheid
    gevoeligheden
    Lichaam
    droogheid
    irritaties
    Slow cosmétique
    Ja

    Referentie
    MHHYPEB100