• B-corp
  • Slow cosmétique

  Olieachtige maceraten

  Zonnemaceraat van bio Provenceroos in jojobaolie

  3 Reviews

  Een zonnemaceratie van organische meirozen in jojoba-olie, deze behandeling is een schat voor alle huidtypes.

  Meer lezen

  € 9,88

  Op voorraad

  Zonnemaceraat van bio Provenceroos in jojobaolie

  Ingrediënten: rosa centifolia, simmondsia chinensis

  Zoom op zonnemaceratie: deze extractietechniek bestaat erin de plant te laten macereren in olie, met de warmte van de zon (geen extremen) maar afgeschermd van het licht, in een glazen bokaal of een pot in aardewerk. Na 2 maand maceratie in olie worden de planten geperst met een handpers en dan wordt het extract gedecanteerd.

  Oorsprong: De Provenceroos wordt volgens de biologische landbouw gekweekt in Frankrijk, de bio jojobaolie wordt biodynamisch gekweekt en geperst in Tunesië. 

  Het zonnemaceraat van Provenceroos is een 100% natuurlijke schoonheidsverzorging om alle huidtypes te verzorgen. Het combineert de heilzame werking van jojobaolie met die van de rosa centifolia.

  Kalmerend, met een verzachtende werking op alle huidtypes, vooral de gevoelige huid en onderhevig aan roodheid. De lichte en doordringende textuur zorgt voor een fluweelzachte huid en voorkomt uitdroging. Werkt samentrekkend op de poriën en draagt bij tot het verfijnen van de huid. Voorkomt rimpelvorming, is regenererend en beschermend om de jeugdigheid en de glans van de huid te bewaren.

  Dit bio maceraat van provenceroos kan gebruikt worden op het gezicht en de hals als dag/nachtcrème.  Het is een complete schoonheidsverzorging op zichzelf. Brengt een subtiel rozenparfum aan op de huid.

  Dit rozenmaceraat kan op het lichaam aangebracht wroden als een geurige, voedende en verzachtende verzorging, bijvoorbeeld voor de schoonheid van de boezem.

  Verwerk dit maceraat in uw slow cosmeticarecepten om olieserums te maken voor het gelaat, door het toe te voegen aan andere plantaardige en etherische oliën aangepast aan uw huid. U kan het ook verwerken in uw recepten voor gezichtsmaskers, hydraterende crèmes in oliefase, massageoliën, voedende olie voor het lichaam, haarverzorging, ...

  Uitwendig gebruik.

  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  MHROCEB30