Verfrissende verzorging

Verfrissende verzorging

Trillende warmte, de mooie dagen zijn aangebroken. Om de huid te verfrissen als het warm is hebben we plantaardige verzorgingsproducten geselecteerd die verkoelend werken, specifiek om de lichaamstemperatuur te verlagen.

Hydrolaat van pepermunt

Een geur van verbrijzelde blaadjes en een instant fris gevoel. Te verstuiven op het gezicht, het lichaam en zware benen om ze te versterken. Kan ook op elk moment van de dag als spray gebruikt worden om zich te verfrissen, en te verdunnen in een muntdrankje zonder suiker: 1 eetlepel hydrolaat voor 1 liter water.

Aloë vera gel

Verkoelende gel op de huid als u deze in de koelkast bewaart. Ideaal om de huid te kalmeren, te hydrateren, zonnebrand te verzachten en voor kleine insectenbeten. Kan ook gebruikt worden na het epileren.

De deo kit

Alles wat u nodig heeft om zelf uw frisse en doeltreffende deodorant te maken en zweetgeurtjes tegen te gaan dankzij de zuiverende essentiële olie van palmarosa.

Massageolie voor lichte benen

Een olie om de benen te masseren en een gevoel van lichtheid terug te vinden. Deze synergie van essentiële oliën brengt verfrissing en tonus voor het hele lichaam!

Limoen, pompelmoes en pepermunt*

Essentiële oliën met pittige en plantaardige geuren om te verstuiven en zo de atmosfeer te verfrissen en te dynamiseren.

*Opgelet, nooit meer dan 15% pepermunt in verdamping (verdun het met zachtere essentiële oliën) en nooit in aanwezigheid van kinderen jonger dan 6 jaar.

Hydrolaten van cassis en monarda (bergamotplant)

Een duo botanische waters met gulzige zomergeuren om de huid te verfrissen of om dorstlessende drankjes te maken: 1 koffielepel in een fris glas water of 1 koffielepel in een drinkbus met een liter water te drinken doorheen de dag.

Onze selectie

U zult ook

Al onze artikelen