De beste natuurlijke verzorging voor rimpels, glans en stevigheid

De beste natuurlijke verzorging voor rimpels, glans en stevigheid

De beste anti-aging verzorging, slow en natuurlijk, voor een strakke, gladde huid

Met de jaren heeft de huid de neiging om dunner te worden, ze verliest een beetje van haar glans, rimpeltjes duiken op. Het is niet altijd een zoals we het wensen voor de spiegel! Dit fenomeen heeft de maken met de daling van productie van collageen en elastine, die onze lederhuid ondersteunen en voeden. Onze levenswijze, gebrek aan slaap, de vervuiling, stress, het blauwe schermlicht of een onaangepaste voeding bevorderen ook de vroegtijdige huidveroudering.

Om de huid jong te houden, los van de leeftijd, kiezen we voor een eenvoudige en doeltreffende natuurlijke verzorging met plantaardige oliën, hydrolaten en essentiële oliën die werken op de stevigheid, hydratatie en de glans van de huid. En vooral ... blijven lachen! Het aanvaarden van de rimpeltjes en de tijd die voorbijgaat is de sleutel voor een stralende, vrije en serene schoonheid, zowel voor vrouwen als voor mannen!

Eerste basisadvies, de dubbele natuurlijke reiniging

De sleutel tot een stralende en evenwichtige huid op elke leeftijd!

Verwijder 's avonds uw make-up met een plantaardige olie (jojoba, abrikoos, kokos, avocado). Masseer de olie in op de droge huid om de schmink en onzuiverheden los te maken. Spoel een eerste keer af met helder water. Reinig vervolgens uw gezicht met onze universele wasverzorging of een zachte natuurlijke reiniger die uw huid niet uitdroogt.

De beste hydrolaten tegen rimpels

's Ochtends aan te brengen op een vochtig, wasbaar doekje om de huid te reinigen en 's avonds na de dubbele reiniging om de huid klaar te maken voor de nachtverzorging. 

Cisteroos bio hydrolaat, herstelt de huid, gekend om zijn helende en anti-rimpelwerking. Is ook samentrekkend, verstevigend en anti-roodheid.

Roos van Damas bio hydrolaat, verkwikkend, samentrekkend, licht de doffe en vermoeide huid op, voorkomt rimpels en kraaienpootjes, kalmeert de gevoelige huid.

Helichrysum (Strobloem) bio hydrolaat, ideaal om te verkwikken en verstevigen, dit hydrolaat bevordert het herstel van de huid, kalmeert roodheid en verzacht wallen en donkere kringen onder de ogen door de microcirculatie van de huid te stimuleren.

De beste plantaardige oliën om de huid jong te houden

Plantaardige oliën zijn volledige verzorgingsproducten en vervanging op zich ingewikkelde schoonheidsproducten met talloze ingrediënten. Gebruik ze puur of verrijkt met etherische oliën op het volledige gezicht, de hals en het bovenlichaam, als dag- en/of nachtverzorging. Enkele druppels volstaan!

Bio avocado-olie, voor de rijpe en vermoeide huid, rijk aan vitamines en essentiële vetzuren. Stimuleert op natuurlijke wijze de collageenproductie en is dus een uitstekende anti-rimpelverzorging met voedende en regenererende eigenschappen.

Bio arganolie, een uitzonderlijke 'anti-aging'-olie die de huid revitaliseert, helpt bij het verstevigen van het gelaat, rimpels en kraaienpootjes verzacht dankzij haar rijkdom aan antioxidanten en vitamines.

Bio rozenbottelolie, een mooi alternatief voor muskusroosolie, met zeer gelijkaardige eigenschappen. Een pareltje voor de beschadigde huid, vroegtijdig verouderd door te veel zon of gewoon vermoeid. Ze voorkomt en verzacht rimpels, bevordert het helen van de huid, egaliseert de huidtint en brengt een zonnig snoetje, omdat ze zo rijk is aan carotenoïden.

Bio aloë vera gel, een natuurlijk serum

Een echt serum met een "liftend" effect, 100% natuurlijk, dat hydrateert, verzacht, beschermt en de huidregeneratie bevordert. Gebruik deze gel op het gelaat en de hals, alsook rond de ogen.

Idealiter in combinatie met een plantaardige olie, voor een slow verzorging die de huid voedt en hydrateert. Meng een dosis bio aloë vera gel met 2 doses plantaardige olie, direct in de palm van uw hand, vooraleer aan te brengen op het gelaat en de hals.

Voor een intens voller effect, maakt u makkelijk een serum met aloë vera gel verrijkt met hyaluronzuur (0,5% van de totale formule).

Bio balsemvloeistof voor meer glans

Een cocktail van antioxidanten, herstructurerend, gladmakend, rijk aan essentiële vetzuren, vitamines en caroténoïden om de vermoeide huid op te lichten, rimpels te voorkomen en te verzachten, de huid te verstevigen en de huidtint te verfraaien.

Gebruik het als dag- en/of nachtverzorging. Voor de droge huid kan u het als serum gebruiken, onder de gewone crème.

De huid voeden van binnen uit met bio olie van bernagie en teunisbloem

Dit zijn oliën die de regeneratie en de elasticiteit van de huid bevorderen dankzij hun rijkdom aan vitamines en vetzuren. Bij wijze van kuur te gebruiken gedurende 1 maand*, een theelepel van de mengeling bernagieolie met teunisbloemolie, in gelijke delen, elke ochtend.

* Vraag advies aan uw arts bij gezondheidsproblemen, slik geen teunisbloemolie in als u epilepsie heeft. Kuur voorbehouden voor volwassenen (behalve bij zwangerschap en borstvoeding), geen kuur voor kinderen.

Alle tips voor een mooie huid zullen resultaat hebben als ze gecombineerd worden met:

  • een goede nachtrust
  • water! Drink minstens 1,5L water per dag om uw lichaam goed te hydrateren, dat is een voorwaarde voor een mooie huid!
  • regelmatige fysieke oefening
  • een evenwichtige voeding
  • momenten van ontspanning en loslaten want stress speelt een zeer belangrijke rol in het proces van huidveroudering

Onze selectie

U zult ook

Al onze artikelen