Schoonheidsroutine van Iris

Schoonheidsroutine van Iris

Ik heb een gemengde en gevoelige huid, met neiging tot uitdroging. Ik denk ook dat er een beetje atopische neiging is met soms kleine plekjes van het type eczeem.

  • 's Morgens, gebruik ik het hydrolaat van korenbloem als spray op mijn gezicht na het douchen. Daarna breng ik een klein beetje aloë vera aan, als een serum, en daar bovenop enkele druppels pruimolie.
  • Ik gebruik ook graag korenbloem hydrolaat spray om make-up te fixeren.
  • 's Avonds,  verwijder ik mijn make-up met een doekje met hydrolaat van korenbloem en jojobaolie. Nadien reinig ik mijn gezicht met onze universele reinigende verzorging voor een perfecte dubbele reiniging. Dan breng ik hydrolaat van helichrysum aan in spray om de roodheid te kalmeren en ik masseer enkele druppels calendulamaceraat op mijn gezicht.  

Mijn favorieten: pruimolie en calendulamaceraat!

Iris is een van de feeën van onze klantendienst, zij beantwoordt samen met Sarah uw mails, uw vragen en geeft advies.

Onze selectie

U zult ook

Al onze artikelen