Schoonheidsroutine van Thomas

Schoonheidsroutine van Thomas

Ik heb een normale, comfortabele huid, mijn routine is dus heel eenvoudig.

  • 's Morgens, spray ik hydrolaat van roomse kamille op mijn gezicht, dat ik dep met een katoenen doekje.
  • Dan breng ik enkele druppels van onze regenererende bio balsemvloeitof aan, of een klein beetje neutrale gezichtscrème als ik merk dat mijn huid wat trekt (eerder in de winter). Tot slot gebruik ik het hydrolaat van rozemarijne-verbenon op mijn haar, het is versterkend en zuiverend voor de hoofdhuid.
  • Na een werkdag spray ik wat hydrolaat van pepermunt op mijn gezicht voor een verfrissend effect, om de vermoeidheid tegen te gaan en het hoofd helder te houden.
  • 's Avonds, neem ik een douche met "De allerzachtste" zeep. Af en toe breng ik een mengeling van olie aan op mijn baard: argan- en mosterdolie en essentiële olie van ceder.

  • Mijn favoriete essentiële olie: limoen, ik word al goedgezind als ik het nog maar ruik!

Thomas is verantwoordelijk voor de productie bij Bioflore, hij coördineert het laboratoriumteam om de beschikbaarheid van onze producten te garanderen. Hij bereidt met liefde de Bioflore synergieën en staat ook in voor de verpakking van de cosmetische ingrediënten.

Onze selectie

U zult ook

Al onze artikelen