En poursuivant votre navigation sur ce site, vous devez accepter l’utilisation et l'écriture de Cookies sur votre appareil connecté. Ces Cookies (petits fichiers texte) permettent de suivre votre navigation, actualiser votre panier, vous reconnaitre lors de votre prochaine visite et sécuriser votre connexion. Pour en savoir plus et paramétrer les traceurs: http://www.cnil.fr/vos-obligations/sites-web-cookies-et-autres-traceurs/que-dit-la-loi/ close

Schoonheidsroutine van Thomas

Published : 14-05-2021 15:59:23 - Categories : Tips

Ik heb een normale, comfortabele huid, mijn routine is dus heel eenvoudig. 

 

  • 's Morgens, spray ik hydrolaat van roomse kamille op mijn gezicht, dat ik dep met een katoenen doekje. 

  • Dan breng ik enkele druppels van onze regenererende bio balsemvloeitof aan, of een klein beetje neutrale gezichtscrème als ik merk dat mijn huid wat trekt (eerder in de winter). Tot slot gebruik ik het hydrolaat van rozemarijne-verbenon op mijn haar, het is versterkend en zuiverend voor de hoofdhuid

  • Na een werkdag spray ik wat hydrolaat van pepermunt op mijn gezicht voor een verfrissend effect, om de vermoeidheid tegen te gaan en het hoofd helder te houden. 

  • 's Avonds, neem ik een douche met "De allerzachtste" zeep. Af en toe breng ik een mengeling van olie aan op mijn baard: argan- en mosterdolie en essentiële olie van ceder. 

  • Avant d’aller dormir, je passe sur mon visage un coton imbibé d’hydrolat de fleur d’oranger.

  • Mijn favoriete essentiële olie: limoen, ik word al goedgezind als ik het nog maar ruik!  

      

 

Thomas is verantwoordelijk voor de productie bij Bioflore, hij coördineert het laboratoriumteam om de beschikbaarheid van onze producten te garanderen. Hij bereidt met liefde de Bioflore synergieën en staat ook in voor de verpakking van de cosmetische ingrediënten.

✔ U vindt zijn favoriete verzorgingsproducten hieronder!

Share this content