Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Framboos bio plantaardige olie - CO2 extract

Frambozenolie bevat een ware cocktail van vitamines, essentiële vetzuren en antioxidanten waaronder carotenoïden. Het is een bijzondere verzorging voor de rijpe, gevoelige, doffe huid en om eerste rimpels te voorkomen. Met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen vindt ze haar plaats onder de anti-aging-, verzachtende of anti-uitslag-verzorging. Ze bereidt de huid voor op het zonnen.

Meer details ...

7,97 €

Beschikbaarheid beschikbaar

Botanische naam: Rubus idaeus

Botanische familie: Rosaceae

Gekweekte planten uit biologische landbouw in Polen

Verpakking: flesje van 30 ml in bruin glas

Procedure van verkrijgen: extractie met superkritisch CO2 van de frambozenpitten

Bewaring: te gebruiken binnen de 8 maanden na het openen van de fles en te bewaren op een koele, donkere plaats, goed afgesloten. Ideaal te bewaren in de koelkast.

Voorstelling

Dit CO2-extract van frambozen is een ware cocktail van antioxidanten (vitamine E, carotenoïden) en essentiële vetzuren (waaronder omega 3 en 6).

Dankzij deze antioxidanten past frambozenolie in het rijtje van anti-agingverzorging, om de vroegtijdige veroudering van de huid tegen te gaan, rimpels en kraaienpootjes te bestrijden en om u er goed te laten uitzien!

Met haar rijkdom aan omega 3 regenereert en verzacht ze de reactieve, gevoelige en geïrriteerde huid, alsook de huid met atopische neiging.

Tot slot, zorgen de carotenoïden ervoor dat de huid gaat stralen, en wordt frambozenolie gesmaakt om de huid voor te bereiden op de zon en ervoor te zorgen dat het bruine kleurtje langer blijft! (opgelet deze olie beschermt de huid niet tegen de zon). 

Gebruik

Hoe te gebruiken voor natuurlijke huidverzorging?

Aangezien het al zeer geconcentreerd is, doseert u het CO2-extract van bio framboos tussen 0,5 en 5 % in uw natuurlijke cosmeticabereidingen. 

- in een vettig, verzachtend en/of anti-aging serum, in combinatie met andere plantaardige oliën en eventueel etherische oliën

- in een recept voor verzachtende crème, verjongend of anti-uitslag, in de oliefase

- in een verzachtend serum, anti-uitslag of gladmakend, in combinatie met aloë vera-gel

- 1 druppel in uw dagcrème of andere frequente verzorging 

- in uw zonneproducten voor het lichaam, om de huid voor te bereiden op het bruinen en het bruine kleurtje langer te houden, voor een herstellend effect na het zonnen (opgelet deze olie bevat geen bescherming tegen UV-stralen en is geen zonnecrème).

Gebruiksvoorzorgen

- zoals elk cosmetisch product, buiten bereik van kinderen bewaren

- cosmetisch product, niet geschikt voor inwendig gebruik

- algemeen raden we u aan om het product te testen in de plooi van uw elleboog, om te zien of er binnen de 48 u geen reactie optreedt 

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :