En Stock

Abrikozenpit bio vierge plantaardige olie

€ 9,70
Tax included
De plantaardige biologische abrikozenpitolie licht het gelaat op en zorgt dat uw huid er goed uitziet. Deze olie herstelt en versoepelt, ze voorkomt en verzacht verouderingsverschijnselen van de huid. Haar rijkdom aan vitamine A en linolzuren voegt u toe aan al uw gelaatsverzorgingsproducten, zoals anti-aging of hydraterende crèmes. Abrikozenpitolie is ook een uitstekende basis voor massageolie. More info
Inhoud
Add to wishlist
Description

Prunus armeniaca 

De abrikozenpitolie - Prunus armeniaca - is zowel geschikt voor het lichaam als voor het gezicht. Ze is rijk aan vitamine A en linolzuren. Ze is heel doordringend: het gezicht zal niet glanzen na het aanbrengen. 's Morgens en 's avonds gebruiken, in plaats van een crème, ze stimuleert de huid en frist de teint op. Hoewel het zeer rijk is op cosmetisch vlak, vormt ze een goede vulstof voor de etherische oliën, ook geschikt zowel voor de oppervlakkige werkingen als de diepe werkingen. Kan zelfs gebruikt worden als bescherming na zonnebrand.

Plantaardige olie van de eerste koude persing, afkomstig van de biologische landbouw: gecontroleerd door Certisys-Be.

8142 Items
Bioflore
HVPRARB100
2009-05-22
Visage
déshydratation
manque d'éclat
perte de fermeté
rides et ridules
sécheresse
Type de peau
peau fatiguée
peau mature
peau normale
peau sèche
peau terne
Corps
déshydratation
perte de fermeté
sécheresse

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Abrikozenpit bio vierge plantaardige olie

De plantaardige biologische abrikozenpitolie licht het gelaat op en zorgt dat uw huid er goed uitziet. Deze olie herstelt en versoepelt, ze voorkomt en verzacht verouderingsverschijnselen van de huid. Haar rijkdom aan vitamine A en linolzuren voegt u toe aan al uw gelaatsverzorgingsproducten, zoals anti-aging of hydraterende crèmes. Abrikozenpitolie is ook een uitstekende basis voor massageolie.

Write your review