• Bio

  Plantaardige oliën

  Zwarte Komijn bio vierge plantaardige olie

  De plantaardige vierge bio zwarte komijnolie regenereert, alleen of in een mengsel, de huid. Ze bestrijdt doeltreffend een groot aantal huidproblemen. Komijnolie is ook gekend om haar tonische werking voor haar en nagels. Bijzonder geschikt voor droog en gevoelig haar.

  Meer lezen

  € 10,33

  En Stock

  Nigella sativa

  Oorsprong: Egypte 

  Gebruikt deel: zaden

  Zwarte komijnolie of nigelle olie is heel bekend in het Oosten. Ze regenereert, alleen of in een mengsel, de huid. Ze bestrijdt doeltreffend een groot aantal huidproblemen. Specifiek geschikt wanneer het huidevenwicht verstoord is door ontstekingen of mycoses.

  Men kan haar combineren met andere plantaardige oliën die op dezelfde manier handelen, muskusroos voorop.

  Bij inzending gebruik is ze heilzaam voor de ademhaling en, meer algemeen, voor alle verschijnselen van allergische gevoeligheid. Recent heeft men haar capaciteit om het immuunsysteem te stimuleren in het daglicht gesteld.    Ons advies

  Deze etherische olie is een echt "topfiguur", wat zich al openbaart door een op z'n minst sterke smaak. Men kan beter de waarde van een koffielepel toevoegen in bijvoorbeeld een vinaigrette. 

  Om de hierboven beschreven effecten te versterken, kan u deze olie associëren met etherische oliën die analoge eigenschappen hebben. Wat allergie betreft, denk bijvoorbeeld aan echte kamille, dragon, khella of steranijs.

  Huidtype
  droge huid
  gemengde huid
  gevoelige huid
  huid met neiging tot acne
  rijpe huid
  vette huid
  Gezicht
  gevoeligheden
  mee-eters en grote poriën
  oneffenheden
  Haar
  voeden en sublimeren
  Lichaam
  droogheid
  Bio
  Ja

  Referentie
  HVNISAB100

  Recept

  Zuiverend serum met aloë vera en Zwarte Komijnolie