Nieuwe producten

Alle nieuwe producten

Rozenbottel, zaden en fruit, bio vierge plantaardige olie CO2

Certisys
Rozenbottelolie is, zoals de muskusroosolie, bekend voor haar opmerkelijke celregenerende eigenschappen. Ze heeft ontelbare toepassingen voor huidproblemen.

Meer details ...

19,39 €

Beschikbaarheid En Stock

Plantaardige olie van de zaden en het fruit van de hondsroos
Rosa canina
geëxtraheerd door CO2: de extractie door CO2 is zeer productief zonder gebruik te maken van solvent 
Afkomstig van de gecontroleerde biologische landbouw: controle BE-BIO-01

De hondsroos (Rosa canina) en de muskusroos (Rosa rubiginosa) behoren tot de groep van de wilde rozenstruiken.
Het verwondert ons niet dat er duidelijke gelijkenissen zijn tussen de muskusroosolie uit Chili en deze rozenbottelolie.

Rozenbottelolie is een sterke cosmetische formulering op zich, veel meer dan alleen een alternatief voor de muskusroosolie! 

Men vindt er dezelfde essentiële vetzuren van omega's 3, omega's 6 en omega's 9.
Maar rozenbottelolie, met een zeer aangename fruitige geur en een intense oranje kleur, biedt veel hogere doses aan van pro-vitamine A, carotenoïden en vitamine E.
Dus wordt de rozenbottelolie niet alleen voorgesteld als een alternatief voor de muskusroosolie wanneer deze ontbreekt, maar ze behoort zichtbaar tot een hogere klasse.

Rozenbottelolie is, zoals de muskusroosolie, bekend voor haar opmerkelijke celregenerende eigenschappen. Ze heeft ontelbare toepassingen voor huidproblemen: doffe, droge, gebarsten, schilferende en hypergepigmenteerde huid, rosacea, striemen, recente en oude littekens, verouderingsvlekken, zonnebrand, acne, eczeem, psoriasis, huidnecrose,...  
Door de aanwezigheid van carotenoïden, zal de rozenbottelolie de huid voorbeeldig voorbereiden voor de blootstelling aan de zon, en haar beschermen van de veroudering tegen deze.

Bij zuiver gebruik, wordt dit CO2 extract, met een buitengewoon hoog gehalte, in kleine hoeveelheden gebruikt (nauwelijks enkele druppels voor het gezicht) en met veel zorg goed laten indringen in de huid.  
Bij de voorbereidingen van uw cosmetica, is het niet nodig de hoeveelheid van de rozenbottelolie te verhogen. In verhouding tot het totale volume van de plantaardige olie, lijkt ons 10 % rozenbottelolie ruim voldoende, bijvoorbeeld vermengd met de abrikoospitolie of jojobaolie.

  • Bio certifié
    • Oui

30 andere producten in dezelfde categorie:

Customers who bought this product also bought :