• Huile d'avocat vierge bio avec vitamine E
Huile d'avocat vierge bio avec vitamine E

Avocado bio vierge plantaardige olie met vitamine E

€ 3,50
Tax included
Vierge biologische avocado-olie waar we vitamine E aan toegevoegd hebben voor een langere bewaring. We bieden deze olie alleen in flesjes van 50 ml aan want het aanbod is lager dan de vraag. Bovendien creëert de grote avocadokweek in Mexico een massieve ontbossing... .  More info
Product variant out of stock
Add to wishlist
Description

Persea gratissima, Tocopherol Avocado-olie bevat naast haar essentiële vetzuren ook lecithine en de vitamines A, B, C, D, E, H en K. Avocado-olie heeft regenererende en rehydraterende eigenschappen voor de opperhuid. Direct aangebracht op de huid, dringt ze snel in zonder een vettig gevoel na te laten. Erkend als een uitstekend antirimpel, wordt avocado-olie ook aangeraden voor de zeer droge huid. Men kan het gebruiken op de plaatsen waar de huid het fijnst is zoals de oogcontouren en de hals, en om de huid van de handen en de hielen te versoepelen. Op de droge haren: breng één à twee druppels aan op de handen, wrijf in de handen en masseer langzaam de haren, enkele minuten wachten alvorens af te spoelen. Het afspoelen beëindigen met koud water. Op de beschadigde haren: breng verschillende druppels aan op de haren, langzaam masseren, één à twee uren wachten alvorens af te spelen. Het afspoelen beëindigen met koud water. De olie is goed bestand tegen ranzigheid en kan, in een flesje met gekleurd glas, tot 2 jaar bewaard worden. Haar hoog gehalte aan diverse antioxidanten is niet vreemd aan dit bijzondere karakter. U kan het combineren met olijfolie om een goede zonbescherming te bekomen.

HVPEGRB50-VITE

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Avocado bio vierge plantaardige olie met vitamine E

Vierge biologische avocado-olie waar we vitamine E aan toegevoegd hebben voor een langere bewaring.

We bieden deze olie alleen in flesjes van 50 ml aan want het aanbod is lager dan de vraag. Bovendien creëert de grote avocadokweek in Mexico een massieve ontbossing... . 

Write your review