• -30%
  • B-corp
  • Slow cosmétique

Plantaardige oliën

Broccoli bio plantaardige olie 30 ml

3 Reviews

De bio plantaardige olie van Broccoli is een uitzonderlijk natuurlijk verzorgingsproduct om het haar te ontwarren, te omhullen, te voeden en te doen glanzen. Het is de bondgenoot van elk type haar, vooral gekruld haar, kroezig of pluizig haar. Het heeft een gelijkaardige werking aan silicone, maar zonder het haar te verzwaren of te verstikken, en zonder nefast effect op de natuur... magisch, toch?

Meer lezen

€ 3,85

€ 5,50

Op voorraad

Botanische naam: Brassica oleracea italica

Biologische plantaardige broccoli-olie van de eerste persing

Verpakking: amberkleurig glazen flesje van 30 ml.

Productieproces: eerste koude persing van biologisch geteelde broccolizaden in Italië.

Ingrediënten: Brassica oleracea italica Brassica oleracea italica zaadolie

Cosmetisch gebruik, Uitwendig gebruik

Bewaren: op een koele, goed afgesloten plek bewaren, uit de buurt van licht. Bewaar de fles na opening bij voorkeur in de koelkast.

Met haar rijkdom aan essentiële vetzuren en vitamines, haar uitzonderlijke samenstelling, is de plantaardige olie van broccoli een natuurlijk alternatief voor synthetische siliconen die het haar verzwaren en verstikken en een nefaste impact op het milieu hebben.

Het is een ware plantaardige verzorging die omhult, doet glanzen, het kammen en ontwarren bevordert, pluizen gladstrijkt en vorm geeft aan krullen. De olie brengt zachtheid en glans in het haar, is geschikt voor elk haartype en blijkt een ware bondgenoot te zijn voor krullend en kroezig haar.

De geur van kolen kan verbazen maar trekt snel weg. Als je er essentiële oliën aan toevoegt kan je die geur ook nog verzachten.

Broccoliolie kan u gebruiken als cosmetisch ingrediënt voor uw haarverzorgingsproducten.

Aanbevolen dosis: tussen 5 en 10 % van het totale gewicht van uw formule.

Te integreren in uw huisgemaakte cosmetica zoals:

  • verzorgende olie voor het haar, in combinatie met plantaardige olie van kokos, jojoba, avocado, tarwekiemen, mangoboter of karitéboter. U kan er ook etherische oliën aan toevoegen aangepast aan de natuur van uw haar.
  • toevoeging aan vaste shampoos, ze zorgt voor een ontwarrend effect
  • haarmaskers met rassoul en/of plantenpoeder, door broccoliolie toe te voegen in kleine hoeveelheden om uitdroging te vermijden
  • styling serum of herstellend serum bijvoorbeeld, in combinatie met bio aloë vera gel
  • haarmaskers of vloeibare shampoos, als cosmetisch ingrediënt

Slow cosmétique
Ja

Referentie
HVBROLB30