• B-corp
  • Slow cosmétique

  Synergieën klaar voor gebruik

  Bio synergie "Immunity" in spray

  Samenstelling van aroma's voor een betere weerstand, om te verstuiven.

  Meer lezen

  € 10,70

  En Stock

  Een energetische mengeling, ideaal om het uithoudingsvermogen te verhogen en het immuunsysteem te ondersteunen. Deze synergie is perfect om de sombere dagen voor te bereiden en ze zonder ongelukken door te komen. Ze behoudt de fluïditeit van de adem, beschermt agressies en stimuleert onze zelfhelend vermogen. Deze synergie is verdund in zeer fijne bio druivenpitolie en staat dus een praktisch en onmiddellijk gebruik toe- uitsluitend bestemd voor cutaan gebruik.

  Bij de bio etherische oliën van cineol rozemarijn, ravintsara, niaouli, Spaanse marjolein, tea tree, pepermunt, grove den, cisteroos, vetiver. Alle bio etherische oliën zijn afkomstig van de biologische landbouw - gecontroleerd door Certisys-be.Verdund in de fijne "winterised" bio druivenpitolie.

  Verstuif, op elk moment van de dag, om te vermijden overbelast te worden door stress, één of twee keer onmiddellijk op de huid. Dit kan op volgende wijzen:

  • op de binnenkant van een pols, wrijf vervolgens de polsen over elkaar, adem diep de vrijgekomen aroma in.  
  • in een elleboogholte, wrijf vervolgens met de binnenkant van de tegenovergestelde pols
  • op de plexus solaris- laat het binnendringen door een langzame cirkelvormige massage 
  • voor kinderen vanaf 8 jaar, beperken tot slechts één verstuiving, de frictie nu eens uitvoeren op de rug, dan eens op de welving van de plant van de voet.

  Zwangere vrouwen: gebruik vermijden tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap.

  Slow cosmétique
  Ja

  Referentie
  SIM30