• B-corp

  Verpakking en hulpmiddelen

  5 roller flesjes 10 ml

  Set van 5 flesjes in wit glas met plastic rollerball applicator van 10 ml.Herbruikbaar  en perfect voor uw vloeibare bereidingen met of zonder etherische oliën.

  Meer lezen

  € 4,34

  Op voorraad

  Dit flesje met applicator is perfect  om verdunningen te maken van etherische oliën in een plantaardige  olie:

  - wanneer men een zeer doelgerichte plaats op de huid moet behandelen (bijvoorbeeld 10 % tea tree in jojobaolie voor de behandeling tegen acne)

  - wanneer men een olieparfum wenst te bereiden om zo goed mogelijk de  psycho-emotionele krachten van etherische oliën te ontginnen.

   

  TIPS:

  Planten met een sterke persoonlijkheid zoals de roos, jasmijn, vetiver, narduskruid, rooms kamille en helichrysum zijn doeltreffender daar ze discreet blijven, wanneer ze gebruikt worden in een subtiele intentie. Hun aandeel in verhouding tot het totaal ligt over het algemeen tussen 3 en 5 %. De olieparfum wordt altijd met kleine massages op de binnenkanten  van de polsen,  de hals, de plexus solaris, enz... aangebracht.

  Kies de oliebasis die de volgende kan zijn: bio hazelnoot voor zijn zuiverheid, zoete amandelolie indien u een gevoelige huid heeft, bio abrikoosolie voor zijn smeuïgheid, bio jojoba olie, geschikt om lang te bewaren... U kan uw olieparfum beschermen van ranzigheid door er vitamine E (tocoferol) aan toe te voegen: 1 druppel voor 100 ml, 2 druppels voor 30 ml.

  WERKING:

  Vul het flesje, plaats de twee elementen van het roll-on mechanisme en sluit. Eenvoudig!

  Referentie
  ROLL10/5