BRADERIE ANTI-GASPI - 30% sur une sélection à découvrir ICI !
  • Bio

  Bio hydrolaten

  Citroenmelisse bio hydrolaat

  1 Reviews

  Het hydrolaat van bio Citroenmelisse heeft gelijkaardige eigenschappen als het hydrolaat van bio Citroenverbena. Het is een uitstekend antioxidant en ontstekingsremmer, geschikt voor de geïrriteerde huid, of eczema. Kalmeert direct elke huidaandoening: spuit op de aandoening met een verstuiver. Wordt gebruikt in de anti-aging cosmetica.

  Meer lezen

  € 7,31

  En Stock

  Melissa officinalis

  Hydrolaat van distillatie met bronwater, bio gecontroleerd door BE-BIO-01


  Gemiddeld pH 5
  Zachte bloemengeur in vergelijking met de etherische olie en de plant zelf. Stabiel gedurende 2 jaar.

  Oorsprong: Italië

  Gebruikt deel: stengels en bladden 

  Citroenmelisse (de echte, niet verhandeld) produceert een etherische olie dat zeldzaam en kostbaar is, dus duur is wanneer het puur is. Wij stellen haar eveneens voor onder een verdunde vorm. 

  Het hydrolaat is een andere vorm van economisch gebruik. De reukboodschap blijft intact: licht, vrolijk, men zou zelfs "teder" kunnen zeggen. 
  U kan dit hydrolaat gebruiken als tonische gezichtslotion: ze zal u verzachtende en anti-inflammatoire krachten brengen. Men gebruikt het dus voor dezelfde indicaties van de hydrolaten van rooms kamille en korenbloem. Bovendien brengt het hydrolaat van citroenmellise haar karakteristieke welriekende citroengeur mee.
  Voor een inwendig gebruik is het aangenaam het te mengen met water en zich onder te dompelen in haar verzachtende krachten en - volgens de meeste populaire tradities - haar opbeurende krachten voor de emotionele lijdende harten. Dit hydrolaat helpt bij ochtendmisselijkheid, ook tijdens de zwangerschap en werkt licht vochtafdrijvend.
  Tot slot, zal het hydrolaat helpen de koorts weg te nemen, wat een expressie van een algemene eigenschap van de aldehyden is. Dit is vooral interessant voor kinderen. Bij inwendig gebruik, een koffielepel hydrolaat in een glas water- bij uitwendig gebruik, met kompressen die de eindeloze zachtheid van deze plant overbrengen.

  Ons advies
  De citroenmelisse, zowel in etherische olie als in aromatische olie, heeft een "tedere personaliteit", communiceert haar genot en haar bruisend karakter aan zij die het nodig hebben.

  Welzijn
  algemene tonus
  hoofdpijn
  moeilijke spijsvertering
  relax
  seizoensallergie
  stress
  winteraandoeningen
  Huidtype
  droge huid
  gemengde huid
  gevoelige huid
  huid met neiging tot acne
  rijpe huid
  vette huid
  Gezicht
  gevoeligheden
  rimpels en kraaienpootjes
  stevigheidsverlies
  Lichaam
  cellulitis
  Bio
  Ja

  Referentie
  HAMEOF200