• -10%
  • Bio

Bio hydrolaten

Citroenmelisse bio hydrolaat

1 Reviews

Het hydrolaat van bio Citroenmelisse heeft gelijkaardige eigenschappen als het hydrolaat van bio Citroenverbena. Het is een uitstekend antioxidant en ontstekingsremmer, geschikt voor de geïrriteerde huid, of eczema. Kalmeert direct elke huidaandoening: spuit op de aandoening met een verstuiver. Wordt gebruikt in de anti-aging cosmetica.

Meer lezen

€ 6,37

€ 7,08

En Stock

DLUO du lot actuel : 08/2022

Melissa officinalis

Hydrolaat van distillatie met bronwater, bio gecontroleerd door BE-BIO-01


Gemiddeld pH 5
Zachte bloemengeur in vergelijking met de etherische olie en de plant zelf. Stabiel gedurende 2 jaar.

Citroenmelisse (de echte, niet verhandeld) produceert een etherische olie dat zeldzaam en kostbaar is, dus duur is wanneer het puur is. Wij stellen haar eveneens voor onder een verdunde vorm. 

Het hydrolaat is een andere vorm van economisch gebruik. De reukboodschap blijft intact: licht, vrolijk, men zou zelfs "teder" kunnen zeggen. 
U kan dit hydrolaat gebruiken als tonische gezichtslotion: ze zal u verzachtende en anti-inflammatoire krachten brengen. Men gebruikt het dus voor dezelfde indicaties van de hydrolaten van rooms kamille en korenbloem. Bovendien brengt het hydrolaat van citroenmellise haar karakteristieke welriekende citroengeur mee.
Voor een inwendig gebruik is het aangenaam het te mengen met water en zich onder te dompelen in haar verzachtende krachten en - volgens de meeste populaire tradities - haar opbeurende krachten voor de emotionele lijdende harten. Dit hydrolaat helpt bij ochtendmisselijkheid, ook tijdens de zwangerschap en werkt licht vochtafdrijvend.
Tot slot, zal het hydrolaat helpen de koorts weg te nemen, wat een expressie van een algemene eigenschap van de aldehyden is. Dit is vooral interessant voor kinderen. Bij inwendig gebruik, een koffielepel hydrolaat in een glas water- bij uitwendig gebruik, met kompressen die de eindeloze zachtheid van deze plant overbrengen.

Ons advies
De citroenmelisse, zowel in etherische olie als in aromatische olie, heeft een "tedere personaliteit", communiceert haar genot en haar bruisend karakter aan zij die het nodig hebben.

Welzijn
algemene tonus
angst en paniek
hoofdpijn
moeilijke spijsvertering
seizoensallergie
stress
winteraandoeningen
Huidtype
droge huid
gemengde huid
gevoelige huid
huid met neiging tot acne
rijpe huid
vette huid
Gezicht
gevoeligheden
rimpels en kraaienpootjes
stevigheidsverlies
Lichaam
cellulitis
Bio
Ja

Referentie
HAMEOF200

Commentaar

1 Reviews

U spreekt het beste over onze producten!