Bio hydrolaten

  Rozemarijn met cineol bio hydrolaat

  1 Reviews

  Het hydrolaat van rozemarijn cineol is gekend om haar zuiverende, opwekkende en stimulerende kwaliteiten! Aangelengd in water wordt het een energetisch drankje! Gebruikt in cosmetica, is het hydrolaat van rozemarijn cineol geschikt voor vet haar en voor de gemengde tot vette huid, met neiging tot acné.

  Meer lezen

  € 5,57

  En Stock

  DLUO du lot actuel : 05/2023

  Rosmarinus officinalis cineoliferum
  Hydrolaat verkregen van de biologische landbouw: gecontroleerd Be-Bio-01

  Voedingskwalitei

  Hoewel de etherische olie van cineol rozemarijn op grote schaal in Marokko wordt geproduceerd, vindt men dit chemotype in het zuiden van Frankrijk waar de distillatie vooral toestaat hydrolaat te verkrijgen.
  De scherpe en frisse toetsen van cineol en kamfer zijn waarneembaar maar matig. Op de achtergrond verschijnen er zeer aangename bloementoetsen. Men zal de lichtheid van deze hydrolaat waarderen waarvan de eigenschappen ruim overeenstemmen met die van het hydrolaat van rozemarijn verbenone, deze laatste blijft echter een ongeëvenaard bestanddeel van evenwicht. 

  Als gezichtslotion: zuiverend voor de gemengde tot vette en door acne aangetaste huidtypes. Regenerator en antirimpel. Wordt zeer gewaardeerd als aftershave.   
  Als haarlotion: voor vette haren en hoofdroos.

  Als energetische drank: tonicum, stimulerend, zuiverend, verbetert de spijsverteringscapaciteit met een opvallende werking op de lever en de milt, vergemakkelijkt de secretie en de drainage van de gal. Haar specifiek karakter, door de aanwezigheid van cineol, bestaat uit het stimuleren en openen van de ademhalingsfunctie. In dit geval kunnen we haar associëren met het hydrolaat van alant.
  En natuurlijk, zoals alle rozemarijn dat zijn naam waardig is: stimulerend voor de concentratie, doeltreffend antidotum voor pessimistische, kritische en wantrouwige gedragingen. 

  Intern gebruik :  1 tot 2 eetlepels in een liter water.

  Welzijn
  ademhaling
  algemene tonus
  concentratie
  moeilijke spijsvertering
  ontgiften
  Huidtype
  gemengde huid
  huid met neiging tot acne
  rijpe huid
  vette huid
  Gezicht
  mee-eters en grote poriën
  oneffenheden
  rimpels en kraaienpootjes
  Haar
  haargroei stimuleren
  haaruitval remmen
  schilfers bestrijden

  Referentie
  HAROOFCI200

  Recept

  Commentaar

  1 Reviews

  U spreekt het beste over onze producten!