• B-corp
  • Slow cosmétique

  Natuurlijke cosmetica

  Biotonic haarmasker

  4 Reviews

  Het Biotonic haarmasker is een doeltreffend stimulerend middel voor de hoofdhuid en regenerator voor het haar.

  Meer lezen

  € 12,77

  En Stock

  Het Biotonic haarmasker verenigt de beste argumenten van de oleotherapie en de aromatherapie, ten voordele van het haar en de hoofdhuid.

  Het Biotonic haarmasker is een doeltreffend stimulerend middel voor de hoofdhuid en regenerator voor het haar. De basis van bio jojobaolie is volledig aangewezen op het regulariseren van de talgproductie, of het nu over een overproductie gaat of over een tekort. Het masker is dus geschikt voor alle haartypes. De bio avocado olie, de bio ricinusolie en onze synergie van bio etherische oliën remmen de haaruitval af en stimuleren de haargroei. De bio kokosolie reorganiseert het haar en maakt het glad.

  Naargelang de densiteit en de lengte van de haardos, de gewenste dosis van het masker verspreiden. Eerst goed verspreiden op de hoofdhuid en vervolgens uitsmeren op de volledige lengte van de haardos. Plaats de toppen van uw tien vingers op de hoofdhuid en masseer de hoofdhuid op de hersenpan (het is de hoofdhuid die beweegt en niet uw vingers!) door kleine cirkelvormige bewegingen. Laat 1 uur rusten alvorens het te wassen met een shampoo. Na de shampoo is het aanbrengen van een hydrolaat dat dienst doet als haarlotion een pluspunt. Deze laatste kiest u volgens het type haar en volgens uw persoonlijke voorkeur van het parfum. Enkele suggesties: de hydrolaten van cineol rozemarijn of salie zijn uitstekend geschikt als haartonicum, het hydrolaat van rozemarijn verbenone is kenmerkend voor haar dat snel vet wordt, de hydrolaten van rooms kamille of echte kamille verzachten de hoofdhuid die last heeft van irritaties...

  Plantaardige bio oliën van de eerste koude persing van jojoba, avocado, ricinus en kokos. Etherische bio oliën van cineol rozemarijn, ylang-ylang, atlasceder en verse gember uit Madagaskar.

  Bio cosmetica met Ecogarantie label.

  Het Biotonic haarmasker wordt u in een proefflesje van 45 ml en in een paars glazen flesje van 100 ml aangeboden.

  Haar
  haargroei stimuleren
  haaruitval remmen
  vette haarwortels in balans brengen
  voeden en sublimeren
  Slow cosmétique
  Ja

  ean13
  5425038834949

  Referentie
  MCB100