• -30%
  • B-corp
  • Eco
  • Slow cosmétique

Olieachtige maceraten

Zonnemaceraat van bio Provenceroos in jojobaolie

3 Reviews

Zonnemaceraat van bio Provenceroos in jojobaolie, een verrijkende verzorging voor elk huidtype. Kan als dag/nachtcrème gebruikt worden om de huid te verzachten, de tint te verlichten en de jonge huid te bewaren. Dit lichte en doordringende maceraat zorgt voor een fluweelzachte huid, met een goddelijke rozengeur. Ook te gebruiken in uw slow cosmeticarecepten.

Meer lezen

€ 6,65

€ 9,50

Op voorraad

Zonnemaceraat van bio Provenceroos in jojobaolie

Ingrediënten: rosa centifolia, simmondsia chinensis

Zoom op zonnemaceratie: deze extractietechniek bestaat erin de plant te laten macereren in olie, met de warmte van de zon (geen extremen) maar afgeschermd van het licht, in een glazen bokaal of een pot in aardewerk. Na 2 maand maceratie in olie worden de planten geperst met een handpers en dan wordt het extract gedecanteerd.

Oorsprong: De Provenceroos wordt volgens de biologische landbouw gekweekt in Frankrijk, de bio jojobaolie wordt biodynamisch gekweekt en geperst in Tunesië. 

Het zonnemaceraat van Provenceroos is een 100% natuurlijke schoonheidsverzorging om alle huidtypes te verzorgen. Het combineert de heilzame werking van jojobaolie met die van de rosa centifolia.

Kalmerend, met een verzachtende werking op alle huidtypes, vooral de gevoelige huid en onderhevig aan roodheid. De lichte en doordringende textuur zorgt voor een fluweelzachte huid en voorkomt uitdroging. Werkt samentrekkend op de poriën en draagt bij tot het verfijnen van de huid. Voorkomt rimpelvorming, is regenererend en beschermend om de jeugdigheid en de glans van de huid te bewaren.

Dit bio maceraat van provenceroos kan gebruikt worden op het gezicht en de hals als dag/nachtcrème.  Het is een complete schoonheidsverzorging op zichzelf. Brengt een subtiel rozenparfum aan op de huid.

Dit rozenmaceraat kan op het lichaam aangebracht wroden als een geurige, voedende en verzachtende verzorging, bijvoorbeeld voor de schoonheid van de boezem.

Verwerk dit maceraat in uw slow cosmeticarecepten om olieserums te maken voor het gelaat, door het toe te voegen aan andere plantaardige en etherische oliën aangepast aan uw huid. U kan het ook verwerken in uw recepten voor gezichtsmaskers, hydraterende crèmes in oliefase, massageoliën, voedende olie voor het lichaam, haarverzorging, ...

Uitwendig gebruik.

Eco
Ja
Slow cosmétique
Ja

Referentie
MHROCEB30

Recept

Zelfgemaakte cadeautjes